Cvijetin Milivojević: Vučić iskoristio nesnalaženje dela opozicije

Ostavite komentar


  1. Jel su pravila čije ime je na listi važilo i u vreme Borisa Tadića, pa da se njemu zameralo da kao predsednik bude i nosilac liste ili je ta naknadna pamet rezervisana samo sada kada je Vučić? Inače izjava da se Vučić navodno iskoristio nesnalaženje dela opozicije je samo ublažena verzija da je opozicija u priči oko izbora po ko zna koji put demonstrirala kolosalnu nesposobnost, zbog koje mnogi građani i izbegavaju da glasaju za njih.

  2. do danas opozicija nije dobila ni jedan javni servis,niti će,ni jedan zahtev sa protesta nije prihvaćen,u skupštini ih maltretira obesni SNS,sve je isto,ali RIBNIKAR je ujedinio narod,nažalost po tu decu,nadam se da će svest proraditi

  3. Umoran sam od ovog filozofa.Nista mu ne valja,niko mu ne valja…udji u borbu protiv Vucica ,daj predloge,radi,a ne samo da kritikujes opoziciju.

  4. Cvijetin. Lepo ime. Uvek me asocira na druga Cvjetina Mijatovica, clans predsednistva SFRJ u doba smrti drugog nam vodje druga Tita, slava mu i milost. Elem, pricaju da je Cvjetin bio prvi Sve dok cuda u kuci cveca. Jedno jutro kad je bio sam pored groba, cuo je Titov zov. “Cvjetine, Cvjetine.” “Molim druze Tito” uzvrati Cvjetin. “Dovedi mi belog konja”. Uzbudjen, ali sretan Cvjetin otrca da dove de druga Dolanca. Kada su zajedno dosli, cuo se Titov glas. “ Cvjetine nisam rekao nilskog, nego belog”.

  5. Nasa opozicija, osim manjeg dela kojima skidam kapu, su skupina neostvarenih, arogantnih i umisljenih pojedinaca koji prvo trebaju da savladaju osnove lijepog ponasanja i ophodjeha, potom da nesta znaju o cemu treba da pricaju, a ne samo da krive za sve i svasta AV. Cekam ih, na zalost nikako da se pojave, pravi ljudi na pravom mjestu. Opozicijo u pokusaju, sjedite dje ste, za bolje i niste

  6. Ako neki od mladjih čita ovaj komentar , samo jedna poruka za vas
    BEŽITE ŠTO DALJE ODAVDE za nas matore je prekasno mozak je samleven i sa njim napravljen Parizer sa kojim se država hvali
    BEŽITE

  7. Svejedno Cvijetine,kada ih raspisuje,jer ce ih pokrasti,ali i ako izgubi nece ih priznati,znaci 17 su a On ce im javiti u februaru rezultate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.