Vučić: Izbori jedini trenutak kad se sluša narod 1Foto: SNS Srbija/ Tviter

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) izjavio je danas da su izbori „jedino mesto i trenutak gde se sluša narod“ i pozvao građane opštine Lučani da na lokalnim izborima u nedelju „probaju“ da pobede protivnike SNS-a koji su, kako je rekao, blizu pobede.

On je na završnoj konvenciji SNS u Guči, uoči lokalnih izbora 16. decembra, rekao da građani na izborima odlučuju da li će imati „još fabrika, više puteva, konačno regulisanu vodu i struju“ a ne da čekaju „još 40 godina“.

„Mnogo toga možemo da uradimo iako građani nikad neće biti potpuno zadovoljni, ali ćemo raditi više nego što je bilo ko radio i što smo mi radili u prethodnom periodu“, kazao je lider naprednjaka i predsednik Srbije.

Navodeći da Srbija danas ostvaruje privredni rast od 4,5 odsto, po čemu je jedna od prvih šest zemalja Evrope, a da je javni dug smanjen sa 79 na skoro 49 odsto, Vučić je kazao da takvi rezultati ne bi bili ostvareni da nisu sprovedene „teške reforme“.

„Da nismo doneli teške mere danas ne bismo imali ništa“, rekao je Vučić.

On je dodao da opozicija kada se ogradi od napada pojedinaca na žene to radi javno, a privatno kažu „dobro si mu rekao, mi to za medije kažemo, sledeći put reci jače“.

„U ovoj zemlji žene nisu fukse, nego majke, žene i sestre i neću dozvoliti tim bitangama da ih vredjaju“, rekao je lider naprednjaka.

Vučić je dodao da opozicija ništa ne može da uradi, jer silu nemaju, a sve može da uradi samo narod.

„Naš posao je da osuđujemo nasilje, bilo od koga da dolazi. Bili smo prvi, jer prvo smo odbranili Borka Stefanovića, pa uhapsili napadače na njega, i tako ćemo uvek da uradimo“, rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari