Vučić: Izraelsko priznanje Kosova bilo razočarenje za Srbiju i građane

Ostavite komentar


  1. Sta mesate babe i zabe pravdanjem priznanja Kosova žzime koliko imaju ulaganja. Treba saciniti javnu listu frzava koje su priznfle i one koje nisu i po istoj dazi prioritet ulaganju i investicijama ako nas stranci vec kradu i otimaju kroz tzv investicije koje su uglavnom nasi novci onda keka nas ne jasu

  2. Pa licemer je upravo to Izraelsko priznanje „Kosova“ potpisao u Vašingtonu. Francuska sobarica…

  3. Priznanje nezavisnosti Kosava i Metohije se u vecini slucajeva svodi na uslovljavanja ili interese drzava koje su to uradile, a ne na njihovu slobodnu volju i misljenje.

  4. Ja sam građanin Srbije.Nisam razočaran, govori samo u svoje ime i onih par stotina hiljada koji su glasali za tebe.

  5. Predsednik Vučić iskren kao i uvek,stavio do znanja Hercogu da zbog budućnosti, ekonomske saradnje i napretka moramo sa svim državama pa i sa Izraelom da održavamo bilateralne odnose ali da njihovo priznanje Kosova nije čin prijateljstva i poštovanja prema Srbiji

  6. Albanija je jedina zemlja u Evropi koja nema jevrejski memorijal, jer Albanci nikad nisu predali nacistickim vlastima nijednog jevrejina za vreme Drugog svetskog rata. Cak stovise, jevreji sa Balkana su preko Kosova i Makedonije prebaceni u Albaniju. Nakon rata, Albanija je bila jedina zemlja u Evropi u kojoj je broj jevreja bio desetostruko visi u odnosu na pocetak rata. Jevreji im nikad to nece zaboraviti. Priznanje Kosova bilo je najmanje sto je Izrael mogao uraditi za Albance…

  7. Jeste razočarenje, svakako, ali ne možemo da sedimo skrštenih ruku i da ne radimo ništa. Da uzmemo i i silu zaštitinicu pa da vidimo onda šta je pravo i pravda.

  8. Izraelu će se vratiti sve kao bumerang. Tu je Iran kao potencijalna pretnja Izraelu.. neka misle o tome…

  9. Srpski narod na Kosovu će uvek imati podršku Srbije i borićemo se da sačuvamo Kosovo.

  10. Koliko god da nas to boleloi,Kosovo nije Srbija od momenta kada je naš poslednji vojnik napustio položaj.Ako nemamo dole instrumente države Srbije kako je onda naše?Prestanemo da se zaluđujemo više.Kao što Vojvodina nije Austrougarska tako ni Kosovo nije Srbija.Kraj.Boli al je tako.

  11. Sigurno je veliko razočarenje za svakog Srbina , s obzirom da su naši narodi kroz istoriju uvek bili na istoj strani , i da su zajedno preživeli stradanja i patnje 2. svetskog rata.
    Odnose sa Izraelom treba čuvati , i razvijati na obostranu korist .

  12. Izrael je priznao nepostojeću državu, to od njih nismo očekivali i naravno da su jedno ogromno razočarenje

  13. Ovo je ispravan stav predsednika kojeg bi opozicija da smeni ne bi li se što pre odrekli Kosova i Metohije.

  14. Bude mi žao zemalja koje priznaju nezavisnost, jer one više nisu na strani pravde.

  15. Iz price mojih roditelja znam da su njihove porodice skrivale i štitile neke Jevreje u drugom svetskom ratu.Razocarana sam.

  16. Đilas, Šolak i Jeremić su potpisali Vašingtonski sporazum sa Kosovom u okviru Trampove predizborne kampanje, pa se sada AV čudom čudi kako to da je Izrael priznao Kosovo. Onda su potpalili i deponiju u Vinči… Pitam se da li je botovska glupost ičim ograničena?

  17. @Albanac

    Kako izmisljas, Albanci su imali SS diviziju Skenderbeg koja je skupljala Jevreje, predavala ih nacistima koji su ih odvodili u konc-logore gde su ubijani. Albanija i Kosovo su za vreme iI svetskog rata bile prvo fasisticke a posle i nacisticke tvorevine a Albanci odgovorni za zlocine nad Jevrejima, Srbima, Crnogorcima i Grcima. Dzaba te vase izmisljotine i narcisoidne bajke, daleko ste vi od onoga kako bi sebe da predstavite. Jako daleko.

  18. Sramota je da redakcija dopusta ovoliki nalet botova na ovaj clanak cime se omogucava da napredne bitange obmanjuju javnost i krivicu za priznjanje KiM-a pripisuju Izraelu jer je Vasingtonski sporazum potpisao nedorasli preCednik vucic i time omogucio afirmativnu politiku u korist Izraela i pristevskih vlasti.

  19. Priznali su Kosovo zahvaljujuci tebi. Ti si otisao za Ameriku I potpisao Ko zna Sta a sada se pravis lud. Do tada Nije bilo nikakve naznake da ce priznati Dok ti nisi uprskao stvar.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.