Vučić: Izvinjavam se zbog izjave o Nataši Jeremić

Ostavite komentar


  1. napravis spot, pa ga sam ukines, napravis voz pa ga sam zaustavis, izvredjas pa se izvinis, pretuces pa trazis oprostaj, vodis u rat pa iz njega, uzmes im sve pa im se rugas, hapsis pa pustis, povedes u rusiju pa skrenes u evropu i obrnuto, covece od cega si ti napravljen, da, ti znas da nije isto tvoj brat se zamalo nije zakucao u mene kada je jurio da balsamuje tomine po srbiji, ti znas da zeljkov sin ne dozivljava istu pravdu kao devojcica koje vise nema, to ce ti znanje skoditi kada jednom zaspis i krene da navire sa svih strana.
    ti jaganci nikada nece utihnuti.

  2. Pristojna i normalna Srbija uglavnom ĆUTI i TRPI bahatost i nekulturu sadašnje vlasti. Kada bi AV znao, ono što ne zna, manje bi se bavio svojim egom i šta priča čaršija o njemu. Njegova mala kultura i loše vaspitanje prepoznaju se u njegovoj razmetljivosti i nervoznom reagovanju na sve što se kaže o njemu. Najkraće rečeno : ON JE VELIKA GREŠKA u političkom životu Srbije i velika zabluda našeg neosvešćenog naroda.

  3. Na gđu. Jeremić traje napad već mesec dana. Lično sam video više zluradih komentara na račun toga "ko je kome sposoban " ili ne da napravi dete. Jedno je, čini mi se, kritika poslovanja nečijeg brata ili kritika jednog ministra u čiji su zaposleni uhvaćeni u prevoženju narkotika u službenom vozilu, a drugo ismevanje bračnom statusu, zdravlju, broju dece i sl. Ova, brutalna odmazda nam jasno stavlja do znanja sa kim imamo posla i za koga netreba da glasamo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.