Vučić o svadbi Šešeljevog sina: Ja kad popijem vino, ja kažem da sam popio vino…, kad kažem da sam popio rakijicu, popio sam rakijicu, a na svadbi sam pio zero kolu 1Foto: printscreen / TV Happy

Dobio sam pre pet meseci pozivnicu od Aleksandra Šešelja, sina Vojislava Šešelja, za njegovo crkveno venčanje, svečani ručak posle toga u restoranu Radmilovac… Stvarno je to porodica Šešelj lepo organizovala, pristojno, i… , sve stare kumove su smestili za jedan sto… – počeo je priču o prisustvu na svadbi sina osuđenog ratnog zločinca pred Međunarodnim sudom pravde, Vojislava Šešelja, večeras, u emisiji Ćirilica, na TV Hepi – predsednik Srbije.

I moj otac i moj stariji sin su bili, sedeo sam tamo malo više od sat vremena, doneo poklon, bio uvažen…, rekao je on.

Oni ljudi tamo imaju svoju muziku na svadbi, nisam ja mogao da biram, istakao je Vučić, komentarišući činjenicu da se na društvenim mrežama pojavio snimak kako sedi za stolom dok se oko njega čuje pesma koja veliča četničkog vojvodu.

Onda su rekli da se napijam, rekao je Vučić, dodavši da je popio dve zero kola kole i čašu vode, jer je imao tog dana druge obaveze, kao i da je domaćinima bilo neprijatno jer, navodi, nije ništa ni jeo.

Ja kad pijem vino, kažem da sam popio vino…, kad kažem da sam popio rakijicu, popio sam rakijicu… – rekao je Vučić.

Vojislav je naručivao te pesme, naglasio je, a snimili su pesmu tamo oko vojvode Đurišića, ali ja to nisam ni čuo ni znao koje su sve pesme bile na svadbi…, dodao je.

– A onda su oni rekli da sam ja prisustvovao pesmi vojvode Đurišiću koji je činio zločine 1943. u istočnoj Bosni…, Je li to znači da sam odgovoran i za te zločine? – pitao je Vučić.

On je rekao da ne može njemu niko da određuje na čiju će svadbu da ide i gde će da ruča…

Zaključio je da nije na istoj strani političkoj sa Vojislavom Šešeljom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari