Vučić: Ja sam vrhovni komandant, ne Vulin

Ostavite komentar


  1. Kapitalizam je cudo, kintom ostvarujes americki san ludo (burazere) i to na balkanu dok u holivudskom stilu prolazis sopstveni poligraf pa trolujes i burgijas na sve strane a mediji su preplavljeni tvojim pojavama u slemovima, sa lopatama, za upravljacem aviona, dok vracas Marksa uciteljici triput duze brojis saku glasova nego sto to rade mnogo vece zemlje, inaugurises se i ne spavas a lik ti blista ne jedes a ima te ko ovalna bista ne stizes a postajes tatko i sve ti slatko dok lova sa neba pada bez dana rada. Kazes narod je lenj jer ti se moze da gulis penzionerske koze. Vrhovni poglavnik i komandant kalifata sa elitnim ekspertima za lenj narod kojeg ce braniti pricom i dugim sporim monotonim oblizujucim monolozima sa svojih tv stanica. Ziv bio i jos veci narastao.

  2. Vojska bas bas tako i toliko zgazena ovim karikaturama da ne poverujes da se ovo desava. Mozda su zasluzili jer su pustili neke druge karikature da uniste Yu i gledali i samo gledali a mogli su i da zaustave. Zao mi je svejedno, nisu to losi ljudi ko ovi djavolji isprdci.

  3. Ni vrhovni komadant ni ministar vojni nisu bili vojnici!?
    Ako je ovo tačno , nije ni čudo što vojska postoji samo da bi neko bio ministar vojni.
    Opet, možda je to i dobro.Vojska košta mnogo a rat dobija ili gubi narod.Vojska se samo slika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.