Javnost će biti šokirana kad objavimo rezultate istrage o Belivukovoj grupi

Ostavite komentar


    1. verovatno se sekiras previse sto ce Vucic govoriti i to vam smeta ko ce govoriti mozda tebe treba da pitaju

      1. Naravno. I to je krsenje Ustava. Po Ustavu predsednik ima protokolarna ovlascenja, nikako izvrsna. Rec je o figuri poput engleske jraljice koju u principu niko ne sljivi a to je kod nas definisano Ustavom. Vi botovi i Ustav krsite.

      2. A sta ti mislis…zasto se cekaju ,prave, informacije(i kad da se objave) zna se kad su uhapsene bitange!Gde je pamet…zemljace?!

  1. Javnost bi bila iznenađena i šokirana kada bi objavili pravu istinu i pohapsili sve na čelu sa batom i tatinim mezimcem..

  2. Iskreno,narod je jako zainteresovan za taj slučaj ,a lično mislim da tužilaštvo nikada nije imalo bolje dokaze nego ovaj put.Jako je bitno da se to što pre desi da se prekine sa špekulacijama.

      1. Obnavlja covek gradivo iz gramatike . Ako se ne varam . Davno sam bio u osnovnoj skoli , u pitanju je futur ? Nastavci: cu , ces , ce , cemo , cete , ce .

      2. Prvo ide „ja pa ja“,pa kada je frka onda „mi,mi“ a na kraju ostane „vi“.
        Jasno Anice?

  3. neće on objaviti ništa,to je rekao do sada hiljadu puta.samo će za par dana novinare pitati kakva afera Belivuk?,pa to je završeno,nema afere. leteći cirkus Monti Pajtona se nastavlja.dovidjenja u sledećoj epizodi.

  4. Ко ли ради његов посао док је он у непрекидној самопропагандној кампањи, у којој једино стиже да скокне на испит у спортској школи?

  5. Mora se uvesti nulta tolerancija kada su u pitanju ovakve pojave, niko se ne sme osetiti mocniji od drzave koja beskompromisnom borbom mora iskoreniti kriminalne grupacije.

  6. Bas hocu da se sokiram.Predugo cekamo da se Srbija oslobodi svih mutikasa i bezobraznika.

    1. U pocetku ste bili smesni sto ste tupavi, a sad vec iritirate i stvarno mislim da morate da odete da bi ste prestali da sejete tu glupost po raznim portalima kaže:

      Ne znam za prljavstinu opozicije, mozda i hoce, ali glupost simpatizera vlasti ce sigurno i bez trunke sumnje kao i mnogo puta do sada. Eto, vidis svoj primer.

    2. Ko je sedeo,druzio se sa Nevoljom i ekipom!?Nije lako ,prodati sina ili brata…treba naci krivca sa druge strane!Jadno je kako razmisljas…

  7. SVE JE TO LAŽNA, POPULARISTIČKA I NAIVNA BORBA PROTIV KRIMINALA!!! OPASULJI TE SE…NARODE MOJ!!!

    1. Изгледа да теби пасуљ и то жути испада из устију.

  8. Javnost će avakako dati avoj sud, ali je najvažnije da istražni organi odrade svoj posao i da svi koji su zakon kršili odgovaraju na propisan način.

  9. Javnost je vec sokirana kad je saznala da ista ta veljina grupa bila na inuguraciju tog istog coveka koji sad navodno ima novu laz sramota do sramote i dokle ce bre da laze ovaj srpski narod.

    1. Ma neee,on ne laže,zar niko ne vidi,da se on pred svojim mentalno oštećenim botovima, polako pretvara u Sveca, još je ostalo da mu daju svetacko ime npr.Mikrokozma pa da ga proglase vladarom Univerzuma,mislim da bi tada izlečio sve svoje komplekse poremećenog uma.

  10. „Vučić je dodao da prosečna decembarska plata sada iznosi 562 evra, iako je realno nešto manja, ali da je to i dalje značajno više nego u BiH ili Crnoj Gori.
    A još kad bi pomenuo; Burundi, Malavi ,Lesoto ili Siera Leone ali neću da ih pominjem, tek onda bi ste videli koliko smo “ Uznapredovali, prosto postali Napredni“. DemAVgog je opet u punoj formi.

  11. Пошто зна да ће јавност бити шокирана, председник је већ завршио истрагу и зна резултате

  12. Blef, kao i ostali, atentati, udari, vakcine, BDP… Ovo je novi skec Ace Belivucka, osveta za sukob njegovih jednih protiv njegovih drugih. Ali, nazire se svetlo na kraju bunkera SNS-a!

  13. Vucic je i ovde prekrsio Ustav, beleze neki prijatelji, do sada 19. 966 puta. Do aprila slavimo 20 000!!! Ziveli!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.