„Vučić je sada spreman na sve ustupke Kurtiju“: Dušan Janjić o bezuslovnom izlasku Srpske liste na izbore

Ostavite komentar


  1. Ispred svakog analitičara da se stavi kratka biografija da vidimo gde su radili, šta, kojoj partiji ili pokretu popadali(ju)! Ovako…. Neozbiljno je….

  2. Одакле њему информације да је Вучић спреман на све уступке Куртију, како то деда зна..?

  3. Čekajte, isti Janjić koji je do pre tri nedelje govorio kako smo u sve lošijoj poziciji oko Kosova, danas kaže da smo u stvari pre Banjske bili u dobroj poziciji!? Ali ovo je jedan od onih analitičara koji menjaju mišljenje kako vetar dune, šta drugo očekivati. Štaviše, Janjic i Danijel Server su dvoje ljudi sa najviše promašaja u svojim prognozama i analizama.

  4. Dopadljiva i lepršava „igra“ ne garantuje pobedu, tako da je bolje sačekati krajnji rezultat pa tek onda komentarisati i samu „igru“. Ovako preuzimate ulogu onih „pametnjakovića“ sa tribina koji uvek kritikuju sve i svakoga, najbolje znaju kad i šta treba uraditi, i nikada nisu zadovoljni igrom. Njih krajnji rezultat ni ne zanima jer to nije razlog njihovog prisustva na tribinama.

  5. Postovani botovi da imate i malo vise informisanosti osim pracenja SNS informacija, mozda biste znali i nesto vise o G-din. Janjicu kao vrlo dobrom poznavaoca prilika, ali niste placeni za to nego za kriticki osvrt u stilu SNS. Blago vama. Ziveli

  6. Eto, i ovi komentari dovoljno govore o srpskom neprihvatanju nicega povoljnog za nas a pogotovo realnosti. Odmah se baca ljaga na Janjica, pretrazuje se kad je i sta govorio. Zbog toga ce Srbi uvek biti gubitnici i u ratu i u miru. Zao mi je nas realnih ali smo u manjini. Braco Srbi, vadite glavu iz peska dok je jos uvek imate.

  7. Kom Srpskom življu je Baron pomagao, ti se nisu ovajdili, sem njihovih lidera koji su se obogatili. I to vam je tako!

  8. Vučić je povike Srbe iz kosovskog parlamenta it kosovske policije a sada ih tera da se tamo vrate, koje ovde lud

  9. A dali botovi veruju (ili misle,ako imaju čime),da iko normalan,veruje u njihove „komentare“ ????

  10. Msm da je svakom ko iole malo mućne glavom jasno da je Banjsku izazvao vetar iz Sibira,čisto onako kao pokaznu vežbu ako i pomislimo da se okrenemo ka zapadu šta nas čeka,samo su pokazali Vučiću koliko nema pojma i koliko još mora mleka da popije,verovatno nije imao pojma šta se sprema što ga sigurno ne abolira jer nas je on i doveo u ovu situaciju….

  11. Gospodo, sto se to svi pravite mrtvi na temu istrazivanja o incidentu u Banjskoj ? Sta se dogadja ? Razumljivo je da se Vucic pravi mrtav na tu temu , ali sta je sa medijima, opozicionim vodjama i politickim komentatorima ? Da li cete izbeci cenzurisanje ?

  12. mogu ja janjića da cenim ili volim ili ne, ali sada je u pravu 100%. tako je kako je. vučić je napokon dao i sever kosova. svaka mu čast na tome. i svakome ko i dalje glasa za njega.

  13. Da li je Janjiću tebi jasno da Kurti igra uspešnu igru. On je Borelja i Lajčaka diskreditovao zbog „naklonosti“ prema Vučiću… A svi znamo da se ta naklonost plaćala odavde. To je izašlo javno u Evropskom parlamentu i zato je Vučić ishitreno reagovao sa terorističkim planom da EZ i SAD stavi pred svršen čin. Da li je Boljelj „izbacio“ Kurtija ili ga je Kurti napljuvao, ne zna se. Ali jasno je da od nove Republike Srpske (ZSO) na Kosovu nema ništa! Zato sada ćute i Borelj i Lajčak i uzde su preuzeli Ameri…
    Evropski činovnici su do guše u korupciji, ono sa onom Grkinjom je sitna stvar prema ovim glavnim, „do juče“ i u svojim zemljama nižim činovnicimama!
    I batali ti Kurtija i simetriju, čovek vuče prave poteze i štiti interes svoje zemlje, pa makar je mi po hiljadu puta nazivali takozvanom.

  14. Jedan od retkih normalanih analitičara, svaka čast Janjiću. A botovi nebi bili to što jesu da znaju nešto bolje da rade.

  15. Jadna li je Srbija sa ovakvim predsednika. Pre godinu izlazite svi iz institucija, policije… sada bi brže bolje da ih vrati. Na žalost Kurti se pokazao kao pragmatican lider a ovaj naš kao amater. Ne štiti on Radojičić no sebe i svoju bulumentu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.