Vučić: Jedna iskra može da zapali ceo region

Ostavite komentar


  1. Potpisao si šta su tražili, albanci dobili šta su želeli a ti se i dalje koprcaj.

  2. Hoce li gradjani Srbije svih sto dana imati reprizu i reciklazu vuciceve serije „Buducnost Srbije“ na silu . Jer je sve to na sili i pretnjama zasnovano. I dolasci taoca, obozavatelja i obozavaljki i svakodnevno po dva do tri izvestaja po svim medijima u Srbiji. Da li su bas svi mediji na radnoj obavezi da prenose njegova svakodnevna bulaznjenja ?

  3. Predsednik ne želi ili ne shvata da se puno toga promenilo u odnosu na novembar prošle godine. Najpre, iako bi se te takse odmah ukinule, izvoz na Kosovo bi bio smanjen za najmanje 70%. Razlog, negativna klima i odnosi sa Srbijom. Prodaja i izvoz bi ostali nepromenjeni jedino na severu što je samo ta razlika od 30%.
    Odmah po uvođenju taksi bi morala privreda da nađe gde da plasira taj smanjeni izvoz i nadoknadi gubitak. Namesto toga su svi samo kukali i optuživali albansku strani. Ako srpska privreda zavisi samo od tog tržišta, onda je bolje i da propadne jer je vode partijski, nesposobni menadžeri koji brinu samo za tapšanje po ramenu i doručak na kome se služi prasetina.

  4. Ne može ni iskra ni baklja išta ovde zapaliti , ti bi to voleo , da budeš tolko važan ko ove budale pre tebe da možeš da započneš neki rat , makar mali. Al ne možeš , ti samo ratnohuškačka kukavica bez ikakve stvarne moći , osim nad najsiromašnijima ove zemlje.

  5. Albanci bi rado krenuli na sever ali bez apsolutne podrške NATO znaju da su unapred osuđeni na poraz ,ili bi svi bili osuđeni na ozbiljan balkanski rat.

    1. Da dođeš do tog severa potrebno je da imaš pasoš i prođeš carinu. Zato svako lupanje o severu je bezpredmetno i služi samo za nastavak tenzija i skretanje pažnje sa drugih problema.

  6. Od svih kosovskih politicara,izjave ,dnevno, menja samo Taci.Niko drugi nije imao priljiku da se ,,skoluje,, u Briselu,a da mu mentor bude Vucic.
    Dogovora ce biti istog momenta kad Taci i Vucic,ne budu mogli da menjaju svoje izjave, po nahodjenju.

  7. Povedi u rat svoje botove i one koji su ti još članovi na ostale nemoj da računaš.

  8. Eeee gde si ti nas odveo. Ponovo o ratu. Seti se svojih obećanja o boljem životu … Lagao si nas na sva usta a mi tebi poverovali

  9. Nema nikakve opasnosti od „paljenja regiona“ jer je NATO svuda oko Srbije bez Kosova na kome je ovaj savez takođe prisutan . Prava opasnost postoji od stvaranja nemira u Srbiji zbog sve jače diktature koju sprovodi današnja vlast u ovoj zemlji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.