Vučić: Jedva sam svoje roditelje ubedio da glasaju – da

Predsednik Srbije pre RIK saopštio da je većina izašlih građana na referendum glasalo za promene Ustava

Ostavite komentar


  1. Bolest je, bojim se, nepovratno eskalirala. SNS: mili moji, kud koji!

  2. Citat: Vučić: Jedva sam svoje roditelje ubedio da glasaju – da
    Komentar: zar to nije protivzakonito?

  3. Ludilooooooo…..ali moze i gore i to uskoro. Neron je zapalio Rim, ovaj ce drzavu!

  4. Roditelji te znaju prilično dobro i nije čudo što ti ne veruju nego si morao da ih ubedjuješ. Verujem da si ih pre ucenjivao nego ubedjivao jer je to tvoj stil.

  5. Pa vidi se da ni njegovi roditelji nisu po svom ubedjenju bili za promenu Ustava, vec je on morao da ih ubedjuje!?!! A mozda i malo i pripreti?

  6. Ne znam šta je problem sa dotičnim, ali molim Vas neka mu neko kaže da njegov posao nije da priča o mami i tati i to još povodom referenduma. Pa zamislite da ja kao nastavnik uđem u učionicu i pričam deci kako je mog dedu pregazio pijani valjaškur koji je posle 6 meseci izašao iz zatvora iako je urnisao celu porodicu.

  7. Obezbedili smo korumpirano tužilaštvo i sudstvo, a narodu oduzeli moć da ih bira i razrešava

Ostavite komentar


Politika

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto 10

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto

Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) saopštila je danas da se kompletna izvršna vlast Srbije, kampanjom na društvenim mrežama "5 zelenih činjenica o projektu Jadar", uključila u direktnu agitaciju za ostvarivanje interesa jedne strane i privatne kompanije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.