Vučić: Jeremić razmažen vojnik, Janković politikant 1

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je danas za Vuka Jeremića da je bio „razmažen vojnik“ a za Sašu Jankovića, zaštitnika građana, da je „političar i politikant“.

Vučić je, prilikom obilaska radnika i radova na gradilištu projekta Beograd na vodi, na pitanje novinara da prokomentariše poziv na saslušanje Vuka Jeremića povodom slučaja ubijenih gardista, i njegovu izjavu posle saslušanja, kao i izjavu Saše Jankovića, odgovorio:

„Sve o tim tužnim predstavama…komentarisao sam izjavu Vuka Jeremića…on je bio razmažen vojnik. Kako je običan redov mogao da dobije takvu informaciju pre načelnika Generalštaba? Sve je to cirkuska predstava. Naše je da vas pitamo. Unapred sam znao da će reći kako je za sve znao Miodrag Rakić. Što se tiče ovog zaštitnika nemam šta da komentarišem. Pre godinu dana sam govorio da je političar i politikant“.

Prema njegovim rečima, „u Srbiji ima onih po kojima ne treba da se priča o radu i poslu, nego o političkim kerefekama“. „Ne bih o tome da trazgovaramo nego o Beogradu na vodi. Sutra je Lavrov u Beogradu…Ručak sa Lavrovom, večera sa Mogerini…pa da vidimo da li će nam otvoriti neo poglavlja“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari