Vučić: Jeremić razmažen vojnik, Janković politikant

Ostavite komentar


  1. Vodja SNS sekte botova ne prestaje da daje izjave o ljudima koji se nisu ni kandidovali. Pokazuje svoj strah i mrznju prema nama koji u njemu vidimo jedno veliko nista: lazova, manipulanta, demagoga, i pudlicu Tonije Blera i Klintona, a da zavrsim sa istog onog koji je lepio plakate Bulevar Ratka Mladica na Bulevaru Zorana Djindjica. Ovakog prevaranta Srbija nije nikad imala. Otvorimo oci.

  2. A Vi ste gospodine premijeru i jedno i drugo. Uz to i loš glumac, mnogo šmirate, a ima Vas u svakoj predstavi!

  3. Da premijeru, bitno je sto više ocrneti Jeremića , tako da unapred ispadne iz trke za predsednika i ne samo njega, nego svakog kandidata koji ima bilo kakve šanse proti SNS, bože šta ti je vlast, ali Vučicu pričice i tvoje.

  4. Ne razumem samo jednu stvar: Zašto se Vučić, Vulin, Marinković toliko trude da ocrne političke protivnike? Za njihov tip glasača objašnjenja nisu potrebna, oni glasaju zombi-stilom, kao što ovčice slepo idu za vođom. Oni koji nisu SNS glasači, i koji razmišljaju svojom glavom i gledaju svojim očima, svaka Vučićeva, Vulinova, Martinovićeva reč je samo razlog više da izađu na izbore i požele zbogom ovoj najgoroj vlasti od postojanja Srbije.
    Ili kraće, Vučiću, džaba ti sve!

  5. Nezgodna pitanja se postavljaju premijeru odn predsedniku vlade A.Vucicu.
    Nastavnik fizike V.Jeremic je kao "predsednik citavog sveta" bio ponos i nada
    B.Tadica dok je "zastitinik gradjana" g-din Sada Jankovic van ingerencije premijera Vucica koji ga na to radno mesto nije ni postavio da nije bilo
    "mrskog" Brisela koji pokusava da civilizuje i demokratuzuje male balkanske careve.

  6. "Cirkuska predstava" ,to je zapravo ovaj covek,samo sto meni nije smesan vec zalostan i zastrasujuc.

  7. Kad god ovaj covek otvori usta da nicim izazvan pljuje po drugima, moram priznati da imam izvestan transfer gadjenja.

  8. G.premijeru, vi biste mozda(akcenat je na "mozda"!)bili moralni arbitar kad biste dozvolili da se i vas i vasu druzinu koja se samo zove politicka partija,argumentovano kritikuje i da se o greskama i propustima razgovara razumno,bez povisenog tona i argumenta sile uz pijacnu ili navijacku atmosferu.Mogu da se slozim oko svega sto ste rekli za bivseg ministra i zalim sto niste dodali jos,ali ovakvom drustvu kakvo je nase,koje bi u EU a ne u rusku guberniju,od vas,Maje Gojkovic i prezidenta je vazniji i potrebniji zastitnik gradjana.Sto to pre shvatite,bice nam svima bolje.

  9. Srpski jezik ima bar sto prideva i epiteta koji pristaju uz Vučića. Naravno ne pozitivnih.

  10. Stvarno ne razumem prizemni recnik premijera.Kome se god obraca sve je u ime naroda koji on ne postuje kao da mi zivimo od njegove apanaze a ne on i njegovi ,,politikanti,,od novca koji dobijaju kroz poreze,apcize tj.od narodnog novca.Sramota me ko nas predstavlja i kako se obraca bilo novinarima,kolegama u skupstini ili nezadovoljnim vojnim sindikatima.Ovo Neronovsko ponasanje ne moze doneti dobro ni njemu a kamoli plebesu.

  11. Tvoja najveća muka u životu je ta što nikad nećeš moći da budeš Janković, Jeremić ili Šabić. Popeo si se nezasluženo visoko, bez dana rada, bez ikakvih talenata, sposobnosti i veština osim za laž i manipulaciju, sa skandaloznim rečnikom, prostačkim ponašanjem i zaprepašćujućim nevaspitanjem. Premijer si, imaš sve ali nemaš ništa, jer nemaš poštovanje naroda niti ćeš ga ikada steći jer nemaš čime. Tragikomična mešavina Potemkina i Minhauzena. A nama kao čekić po glavi, kad ćutimo i gledamo tvoje cirkuske predstave a sopstvenu propast.

  12. Sa dašanjom izjavom premijera otvoreno je upućena poruka biračkom telu u Srbiji, nema podrške Jeremiću i Jankoviću, nisu dostojni ni kandidature a ne glasova biračkog tela.

  13. A sta je onda vas "skolovani" Gasic g.Vucicu ,ako ste tako okarakterisali Vuka Jeremica.

  14. Gospodin Jeremić je inteligentniji, daleko više obrazovani, a svakako bolji diplomata od Vučića. Naš primitivni premijer, bez ikakvog radnog iskustva, vređa nekog ko je bolji od njega. Interesantno.

  15. Mislim da je ovaj čovek zreo za egzorcizam. Kako otvori usta napada svoju okolinu uvredama. A sa 20. sprata luksuznog zdanja u koje država baca enormne pare kaže da nema para za vojsku i policiju. Jedno zlo od čoveka.

  16. "Imam nano dva dilbera sladja su mi od secera". I nasa opozicija ima dva dilbera pa nezna koji joj je sladji, a koji drazi. Pa muku muce kojeg da izvedu na crtu SNS-u i Aleksandru Vucicu. Stvara se Fama oko lika i dela predsednika, a da Niko nije zavirio u Ustav da pogleda koje su sve nadleznosti predsednika Srbije.. ili se misli da bi novi predsednik mogao naslediti nadleznosti Borisa Tadica pa biti i predsednik Vlade i Srbije, tatamata za sve.

  17. Ako su ovo razmažene osobe i politikanti, da li si se upitao šta si ti.Pa kud će veći politikant od tebe, koji nemaš ni dan radnog staža već si stalno u politici i sve najbolje znaš.Vučiću dovoljno si dugo na čelu vlade, dobro smo te upoznali preko svog džepa pa te molimo da podneseš ostavku da bi svima bilo bolje.Znam da ti to nećeš da učiniš ali doći će dan kada ćeš to morati.Što pre to učiniš oslobodićeš nas velike bede.

  18. Kako se Vucic uplasio Jeremica. E neka i ima koga da se plasi. Pojavio se neko ko ce da ga otera sa vlasti. Konacno na nasu srecu i radost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.