Vučić: Još nekoliko dana do mandatara

Ostavite komentar


  1. Kod njih je uvek histerija. Verovatno po nalogu. Ne treba se uzbudjivati zbog izjava nepismenih ispranih mozgova zlocinaca.

  2. Gosp. Vucic kaze, "silovali Srpkinje, Albanke i Romkinje, odsecali glave i bacali u reke". Izgleda da se pobrkao on. Bili su srpski "junaci" oni koji su to cinili. Samo pogledaj masovne grobnice. Jesu li u tim grobnicama srbi ili "siptari" (ili siftari, kako volite da ih zovete iz ponizenja). A tih 800 hiljada protjeranih, ko ih protjera, mozda njhve babe?

  3. aaaaaaa, ma jos koji dan produzi…znas kako je zanimljivo…ono…samo ti znas,a mi cekamo….i super nam je tako. Sta je sledece? Koja zagonetka?

  4. Mislim da haradinaj daje ovako zapaljive izjave zbog izbora na kosovu da bi sakupio koji glas vise.Zato tako i histerise.

  5. Ko misli da Vučić nije znao ko će biti "njegov" premijer i pre nego što je rešio da postane predsednik Srbije, u zabludi je.
    Sva ova glumatanja oko konsultacija treba da stvore utisak da on vodi računa i o tome šta misli opozicija. Sam Bog zna dokle će u ovoj poplašenoj Srbiji prolaziti ovakvi prostački performansi!

  6. "Da sam želeo već bih vam odgovorio ko će biti,". K““o malo dete: "Ja necu da vam kazem". Svasta. Cima nas ko budale, on SVE odlucuje i sta ima kome da se pravda. Stvarno napreDNO!

  7. Čemu toliko priče? Koga bre muvate? U svim demokratskim zemljama, pa i kod nas, onaj ko ima većinsku podršku parlamenta predlaže sastav vlade ukoliko ne uspe daje se mandat drugom…i ventualno ide na nove izbore.

  8. Toliko ne rešenih državnih poslova, sve se raspada, svi se bave ko će biti premijer i to traje danima do usijanja. Ljudi se dele na pristalic jedne ili druge opcije. Biće mandatar onaj koji obezbedi većinsku podršku skupštine i završen posao. Nije važna njegova stručnost, program rada Vade… samo da ima većinu.

  9. od prvog dana zna koga će da proglasi za 1. klimoglavca/ćutologa!

  10. Најежим се сав,чим чујем ацино: ав-ав-ав!…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.