Vučič: Još nisam odlučio da li ću ići na ustoličenje mitropolita Joanikija

Ostavite komentar


  1. Prvo Srbija je demokratska zemlja, narod se oseca sigurno i nema povoda za bilo kojim jacim ptotestima.. Na cetinje bi trebalo da ide, mislim da ce ici pa sta to je pravoslavni, isto kao kad bi dobio poziv od Rumunske Crkve, Ruske, Grcke??? ovo oko korone opozicija skuplja neke poene ne znam samo kod koga oko brojeva, narod ne veruje ni ovim brojevima, verovatno se pravdaju.. U CG deca idu normalno u skolu, bez maske, u markete negde upozore negde ne, kao i u trzne centre neko samo sa maskom.. tako da opozicija skuplja poene na necim sto narod ne zeli.

  2. Vučić sada živi u svojim snovima,narod će ostati na ledini kao i svaki prethodni put kad nas je branio.SPC je povukla pozivnice ,Vučić se tu ništa ne pita.Poštujemo narod Crne Gore.

  3. E,moj Vucicu,nista od nauke.Najbolji je ulicarsko-kafanski stil,ali sabezbedne udaljenosti.Svi su losi,a ja,mama,ne priznajem nikad svoje greske.Narod Srbije ocekuje tvoju ostavku,ako ces verovati.

  4. Nema ti bivše vlasti u Crnoj gori sa kojom si bio da birazerskoj priči.Nesmeš ti dalje od Niša.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.