Vučić: JTI jedan od njavećih ulagača u Srbiji, a biće još japanskih investicija

Ostavite komentar


  1. Japanci su mu prodali otrovne tehnologije za duvan i auto-gume,i to za subvencije!A u Japanu i na ulicama zabranjeno pušenje!-Narode,samo ti gledaj zadrugu i grickaj sns sendvič!

    1. Tehnoligija nije potrebna za proizvodnju duvana.P.S. Zakon o zabrani pušenja na javnim mestima postoji i kod nas.

  2. Umesto da prisustvuje »otvaranju« pogona za preradu duvana japanske firme JTI, predsednik Srbije bi trebao da pozove vlasnika Tesla Motors; Elon Musk i ponudi mu besplatno zemljište da u Srbiji izgradi Gigafactory koja bi koštala oko 4 milijarde evra, zaposlila 8.000 radnika i proizvodila 500.000 električnih automobila godišnje. Naime, Elon Musk je u blizini Berlina; Frankfurt na Odri, kupio 300ha (3km2) zemljišta i to platio 41 milion evra i trenutno gradi Gigafactory4, a kako planira da do 2025. izgradi 21 Gigafactory širom sveta mogao bi jednu i u Srbiji, naravno ako ga predsednik Srbije ubedi, da je Srbija obećana zemlja za strane investitore.

  3. Država sada ima više novca koji može da uloži u poljoprivredi i to zahvaljujući građanima koji nisu verovali u laka obećanja tajkuna koji su opljačkali i uništili ovu zemlju.

  4. Kompanija svetskog glasa JTI je u našoj zemlji prepoznala plodno tlo za otvaranje pogona i proširenje svog tržišta u ovom delu Evrope i hvala im za ukazano poverenje

    1. Sasvim normalno razmišljanje JTI-a, ipak je u Evropu lakše plasirati duvan proizveden na ovim prostorima, nego da ga dovlače iz drugih delova sveta.

  5. Велики Јапански гигант ће допринети домаћинствима Срема да имају сигуран откуп, а уједно ће добити добар производ и квалитет, сјајна сарадња Србије и Јапана, сваким даном све више фабрика земље излазећег сунца у Републици Србији !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.