Vučić: Kad me ne bude bilo na vlasti, reći će – „To su bila vremena“

Ostavite komentar


  1. Dno dno dna, niko se tebe nece setiti, niko , bices upamcen kao tiranin diktator, uzurpator svega , posle tebe ce ova zemlja procvetati , progledati, oziveti na svim poljima sve je uništeno od kada ste na vlasti ….sve

  2. Slažem se, jedva čekam taj dan, dan kada ću moći da kažem: „Da, to su bila vremena – vremena beščašća, sveopšteg moralnog i duhovnog sunovrata“

  3. To su bila vremena za jadikovanje i čuđenje, kako da je narod to hteo, i pristao, omađijan…

  4. Plaze I marine na Dunavu, da se mozemo okupati u kanalizaciji posto se sva kanalizacja iz BG uliva u Dunav. Blago se nama.

  5. Ne mogu da shvatim ko njega moze da gleda i slusa, non-stop prica isto i laze kao baron Minhauzen. Verovatno cemo biti bolji i od SAD I EU zajedno,covek je nenormalan,zaduzuje nas i urusava u svakom pogledu i pri tom leci svoje komplekse na tv!

  6. Ostaće upamcen po najvećoj epskoj pljački od kada je Srbija ustanovljena u Maricevica jaruzi!

  7. Vučiću , jel si ikad čuo za posledice?Znaš , ono što prebacuješ žutima stalno.

  8. Secamo se kada si bio ministar informisanja, 5 maraka sam placao litar nafte. To su bila vremena.

  9. Кад те више не буде било ,лакше ће да се дише, јер лажима дође крај .само наплата стиже.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.