Vučić: Kandidatura Jankovića nije ništa novo

Ostavite komentar


  1. Ne verujem koliko se plase Jankovica, kad su se u roku od nekoliko sati vec oglasili premijer i dva ministra (Mihajlovic i Stefanovic).

  2. MUNCHEN . VIDITE STVSRNO NEZNAM CEMU IZBORI ,ljudi jos vam nije jasno da nema boljih od NIKOLICA .VUCICA camu sve ovo,,,kosta mnogo para ???? POZDRAV IZ MUNCHENA ( RIDZIS) POZAREVAC:::

  3. Jao ovaj sa zmijskim jezikom. On nekome cestita unapred, a da samo sme, obracunao bi se sa Jankovicem pa I fizicki, toliko ne moze da ga gleda ocima.
    Ta vrste mrznje Je patoloska, ravna Je jedino mrznji koju svako pametan ima prema SNS.

  4. Ah, taj uličarski cinizam, ta uličarska terminologija i uličarsko sveznanje. Nadajmo se da ih od iduće godine nećemo slušati. Podrška gospodinu Jankoviću.

  5. Mi se ponosimo Vodjom koji zna sve!
    Dobro je kad zna da se njegovim prevarama, prenemaganjima i prostakluku blizi kraj!
    Kraj laznih diploma, namestenih tendera, kradje indentiteta, tajnih ugovora, prodaje nase zemlje, pa tu je i Sava mala i Zukorlicev privatni biznis

  6. Оно кад Вучић некога оптужује за рушење институција. Вучић!

  7. Posto je postao sve sto se moze postati sad je i vidovita Zorka ! A on je najobicniji Glupi Avgust !

  8. Nema on sanse pored Vučića, narod je prepoznao snagu i volju kod premijera da izvede ovaj napaceni narod iz krize. Ko ce uopste da glasa za to lika, da li znate uopste nekoga kome je on pomogao i koga je zastitio.Vise se reklamira po televizijama nego zvezde granda.

  9. Zaštitnik gradjana je državna ustanova kao i vlada Srbije, odnosno njen predsednik.Formalno je navažno ko popunjava ta radna mesta i za to prima platu.Funkcija zaštitnika gradjana je čak, sudeći po plati koja mu je odredjena važnija od predsednika vlade.AV bi morao da zna da krši ustav i sukobljava jednu državnu funkciju sa drugom, kada na ovakav način zamera gradjaninu S.J. da je istakao nameru da se kandiduje za predsednika države.SJ još nije kandidat za predsednika jer izbori nisu ni raspisani, pa prema tome i dalje može da obavlja svoj posao, kao i T.Nikolić, Z.Mihajlovć i drugi.
    Veoma važno, S.J. je posebno dobar kadidat jer je nestranačka ličnost i do sada se na svom radnom mestu bavio pravima svim gradjana i odlično je obavljao svoj.Čak ni vladajuća stranka, kojoj se očigledno nije dopadala ličnost S.J. ipak nije imala primedbe na njegov rad kao zaštitnika gradjana Izbor S.Jankovića za predsednika odlično se uklapa u ideju da predsednik države treba da brine se o svim gradjanima nezavisno od partijske i nacionalne pripadnosti(T.Nikolić je morao da da ostavku na stranačke funkcije da bi bio predsednik).

  10. A ja čestitam unapred na porazu svim naprednjačko-radikalsko-julovskim kandidatima!

  11. Dobro je za demokratiju da ima što više predsedničkih kandidata, ali da nije dobro što su postali kandidati sa nekih funkcija, što predstavlja zloupotrebu. Danas se vidi ko radi na urušavanju institucija. Neka Saša Janković podnese ostavku, pa neka se tek onda kandiduje za predsednika države.

  12. Pa ne može da se kandiduje za predsednika pre nego što se raspišu izbori. To je valjda svima jasno. Šta će biti sa funkcijom zaštitnika građana? DA li će podneti ostavku?

  13. Kako on sve zna! A da li je znao da će nas "Karlovci-Karlobag…" dovesti u ovaj ponor?
    Ili možda sledi Tarabiće "svi Srbi ispod jedne šljive, po mogućstvu "tomovače".

  14. Sve bi u zivotu dao da ga makar jedan dan podrze javne licnosti koje su podrzale Sasu Jankovica.

  15. Janković radi samo za sebe i za svoje interese a takav čovek ne može biti ničiji zaštitnik a kamoli predsednik države.

  16. Сви смо знали да ће се кандидовати. Искористио је своју функцију, заштитник грађана никада није био.

  17. Nije novost da ce se kvazi zastitnik kandidovati, ali je nemoralnost. Nije moralno da se covek predstavlja kao zastitnik gradjana i kao takva licnost kritikuje vlast kada je on u stvari njihov protivkandidat i izmislja kritike za svoje suparnike.

  18. Jankovic mora iz svih mogucih razloga da napusti mesto zastitnika jer ga koristi vec sada je to jasno u politicke svrhe i ja kao gradjanin Srbije ne zelim da mu placam kampanju.

  19. Janković je jedinstven. Spaja dve nespojive funkcije. Ima želju da nas predstavlja i onda da nas brani od sebe. Divno.

  20. Odavno je Jankovic otpoceo kampanju, ali je i dalje zeleo da uredno prima platu i na taj nacin zloupotrebio funkciju koju obavlja

  21. Sve je to toliko očigledno, da je i slepac mogao da "vidi" da se Janković sprema za kampanju.

  22. Janković je prošao sve faze na putu ka kandidaturi za predsednika države. Bilo je da o tome ništa ne zna, da to samo mediji tako pišu, pa da je to legitimno pravo svakog građana, pa da razmišlja, i sad je izgleda odlučio. Biće kandidat. I za sve to vreme se u medijima samo piše o Jankoviću kao kandidatu za predsednika. Besplatna kampanja, nema šta.

  23. Jos je manje novo Vucicevo lupetanje o svemu i svacemu.Razume se u sve kao Mara u krivu cunu.

  24. Priprosta reakcija AV je šokantna samo za one koji su zaboravili " nivo " njegove retorike iz vremena kada su mediji počeli da registruju njegove "bisere". Kamo sreća da sve ovo ostane samo u našoj kući. Mi ga znamo i naučili smo podnositi svoju sramotu. Nadajmo se da će poneko od njegovih koalicionih partnera konačno shvatiti koliki je njegov ljudski potencijal.

  25. Ne mogu da verujem koliki strah imaju od Jankovića? Ne pokazuju li oni to da zaista nisu to što se oredstavljaju!? Greh što se neko kandiduje sa neke funkcije!? Pa kako onda može sadašnji predsednik, ili to možda nije funkcija? To se zove paranoja!

  26. A ko je to vas Vucicu pitao za vase misljenje ? Sta se vas, da prostite, ticu predsednicki izbori i kandidatura Sase Jankovica?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.