Vučić kaže da je SNS „kor“ stranka, šta to može da znači?

Ostavite komentar


  1. Napravite vi score sto pre,pa razlaz druzja dok se jos moze,jer sledi lustracija i ukidanje nacionalistickih i izdajnickih stranaka.

  2. What is a core leader?
    In modern Chinese politics, a leadership core or core leader (Chinese: 领导核心; pinyin: lǐngdǎo héxīn) refers to a person who is recognized as central to the leadership of the Chinese Communist Party. Four individuals so far have been given this designation: Mao Zedong, Deng Xiaoping, Jiang Zemin, and Xi Jinping.

  3. moraju u prvi petak za Pančevo
    drugi petak za Beograd u protivnom otkaz

  4. Oni pre svega nisu partija, već jedno mafijasko-sektaško-zločinačko udruženje u rangu bejrutskih falangi.

  5. Pretpostavljam da je Apsolutni Vođa htio reći da je SNS core stranka unutar tog pokreta-za-što-god kojeg uskoro osniva a ostale manje stranke koje se tamo učlane će biti trabanti SNS-a. Dakle, sve isto kao i do sad. Samo rebranding toksičnog branda. Pokušao je i British Petroleum u BP pa znamo kako je završilo.

  6. Kor, asocijacija na korupciju.
    Ovo smo znali i nije morao Marić mnogo da se trudi i objašnjava

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.