Vučić: Kažite koji je rok za prijem u EU

Ostavite komentar


  1. Znas ti,koji si u Briselu,i drugdje,potpisao sve papire protiv interesa Srbije,odlicno sve te okvire i uslove!Sad ces,u septembru, ispuniti i posledlji: izbacivanje Kosova i Metohije iz srpskog Ustava!

  2. Od ulaska u evropsku uniju nema nista. Pa cak i da se desi to ce onda biti u vreme kada je veci red za izlazak nego za ulazak.
    Okrenimo se sami sebi i neutralnoj saradnji sa svima.

  3. Kazaće se samo, Aleksandre. Bilo bi uljudno da objasnite građanima Srbije zašto već nismo u EU. Kako to da su tamo Slovenija, Hrvatska, Mađarska, Bugarska, Rumunija,…, a Srbija nije? Mora biti da su građani odgovorni za to, je li tako? Vi g. Vučiću ionako odgovarate samo na svoja pitanja, pa to pitanje, krajnje je vreme, postavite sebi. Očekujem uspešan lažan odgovor.

  4. Evropska Unija jedino hoce da izvuce od Srbije priznanje KiM. Vucic je navikao da sam sebe pita i odgovara. Kad zna sta su ciljevi i namere EU zasto onda radi ono sto ne treba da radi.Zasto im unapred javlja sta su njegove namere. Sto se tice kritike ocigledno mu se ne svidja kad EU postavlja nezgodna pitanja pa ih tumaci kao," razlog su Rusija i Kosovo". Ne, nisu Rusija i Kosovo, vec autokratija i vladavina bahatih na celu sa doticnim gospodinom. Moze da laze naivne Srbe ali ne i iskusne politicare Evrope. Sto pre shvati,bice bolje za Srbiju.

  5. ЕУ је правилно оценила:Док је аца-гебелс диктатор, Срби не смеју ни да писну и има да раде за бедне плате у нашим, од аце-гебелса субвенционисаним фирмама!

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.