Vučić Kifu: Što ste menjali granice 2008. godine?

Ostavite komentar


  1. Sta si ti radio 1999. godine , sem sto si bio ministar informisanja? Krajnje je vreme da i mi to NESTO saznamo.

  2. U pravu je Vučić kada govori o politici UK , ali vrijeme je da prizna ulogu Sr. i Miloševića, pa i svoju, u vezi ratnih dogadjanja u regiji i Kosovu.

  3. Halo botovi,treba da znate da u politici a narocito u medjunarodnoj politici (diplomatiji),svaka izgovorena rec nosi posledice !!!To tkzv. „junacenje“ ovog tkzv. „naseg kim jong AVAV-a“,moze da ima i NEGATIVNE posledice po Srbiju !! Zasto ???? Pa zato sto sa druge strane stola (cak i bez tacija),moze da sedi ili da bude u senci,neki (belo)svetski,evropski tupson-birokrata i da „celu stvar prenese na licni nivo“ !! Kao sto ju je preneo kim jong AVAV !! Pa ce da se „ceraju,letnji dan do podne“ a mi na jeb….mo !!!! Mogerinijeva je samo „medijator“,tj. postavljena od onih koji mogu da se nadrndaju pa da (u svojoj gluposti i neznanju),“udare“ po nama,obicnom narodu…ovako ili „onako“ “ !!!!! Sve smo „to“ vec doziveli….nekoliko puta !!

  4. Pustimo sad Kifa.Nego,da razjasnimo ovo sto se u poslednje vreme intezivno prica. Zna li neko da li je Vucic zaista vampir? Jednom prilikom Tadic je rekao da je ta mogucnost vrlo realna.

  5. Veće zasluge, od britaskog ambasadora Kifu zaslužnog za dranje i iskaljavanja besa od strane iznerviranog ΛV, ima njegov vrli prijatelj i savetnik za dobre pare, a zločinac prema Srbiji, Toni Bler. On ne da je prekrajao granice Srbije, već je crtao šta da se poruši i šta da se poubija od mostova, bolnice, puteva, škola i na kraju ubio je zločinački i mučki iznad 2000 nedužnih građana Srbije, u bombardovanju od strane NATO 1999. Jedini im je dug što su građani Srbije i ostali su tu gde su rođeni i gde žive. Još je omogućeno tom zlotvoru da se šeta zemljom Srbijom i pored osude na 20 godina zatvora za učinjene zločine. Oni koji su mu to omogućili mora da su slični njemu ili iz neke koristi to su uradili.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 7

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.