Vučić: Kompromisno rešenje za Kosovo je jedino moguće, šta je kompromis – ne znam

Predsednik Srbije danas govori pred narodnim poslanicima o dijalogu Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Nece biti kompromisa jer zapadni demokratski lopovi gledaju samo svoje interese.

  2. De facto:ima li Kosovo atribute države?Ima .Hoce li se priključiti u ustavni poredak Srbije?Nece,pogotovo ne mirnim putem.Hoce li neko u rat za Kosovo?Nece.Pa Sta pregovaramo?Okrenimo se životu i EU,a pojedinci da vrate političke dugove.

  3. Štaće nam teritorije, kada smo izgubili narod? Površina Vatikana je 0,44km2, a „naroda“ (tj. vernika) k’o pleve!

  4. Колико схватам, ми желимо компромис али не знамо шта хоћемо! Занимљиво!?

  5. Posle 10 godina mlacenja prazne slame, ti ne znas sta je resenje? Pa sta si ti radio po Briselu 10 godina, skupljao dnevnice?

  6. Kompromis je medjunarodni ugovor koji prihvataju obe strane. Znaci ugovor kojim Srbija priznaje Kosovo i kojim Kosovo garantuje kosovskim Srbima sigurnost, imovinu i interese.

  7. A sever ?
    Sve sto Boris Tadic nije dao, ti si dao i kako si sam rekao, kupovao vreme.
    Znas ti dobro, sta je.

  8. Auuuuu! Pa ovo su novosti. Ja sam pre 10 godina od njega cuo da On ima resenje za kosovo samo fali da dodje na vlast

  9. Kompromis je povoljno i jedino razumno resenje po meni ali se plasim da zapadnjci to ne zele.

  10. Ako gospodin nezna za resenje neka ode na sajt pokreta za odbranu Kosova i Metohije. Sve mu stoji po tackama izlozeno i do najsitnijih detalja razradjeno. Posle dugi niz godina konacno dokument koji bi vratio Kosovo i Metohiju u ustavni poredak Republike Srbije. Predsednice procitaj taj dokument nece ti spasti kruna sa glave.

  11. Sad pravo kod Srape, pa Marića, pa di džeja Vućićevia, pa kod Goce, pa kod Nade…
    i reci im da nemaš pojma ni šta je kompromis, ni šta si radio, ni šta treba da radiš..
    Ima svi da ti se dive, da te kuju u zvijezde i dižu u nebesa

  12. Nisi ti odgovorio samo Kurtiju,odgovorio si i svim zemljama koje su priznale Kosovo tako da treba očekivati svašta(bolje bi bilo da si odgovor izbegao).Ili je to ono u pilitici ;nikad,ne reci nikad?

  13. umesto sto daju ovima onima da krše zakone neka daju Srbiji svake godine rentu i unazad. Dobiju ugovor za zakup pa imajuosnov za suverenost sve dok plaćaju rentu. Neplaćanjem automatski gube pravo.Verujem da bi prihvatili i jedva dočekali .

  14. Da li je moguće da se Kurti bavi diplomatijom i da ne zna šta je kompromisno rešenje. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu. Sbija se danas cela razvija i gradi hvala našem predsedniku Vučiću na svemu.

  15. To se na čistom srpskom kaže – zamlaćivanje.
    U prevodu: zamajavanje, zaludjivanje,…

  16. Ako g. Vucic ne zna sta bi mogao da bude kompromis, onda nema svrhe ni da se dalje razgovara, bespredmetno. Mogu da razumem da se zarad razgovora ne iznose detalji nasih zahteva za kompromisno resenje, ali mi moramo da znamo sta je to i da sa tim zahtevima izadjemo pa se onda dogovaramo oko toga. Reci da se ne zna sta je kompromisno resenje je vise nego cudno. Sa druge strane tacno je da se rec „nikada“ u politickom zargonu ne koristi pa i u zivotu ne bi trebala da se koristi, dobro zvuci ali efekat je trenutan. Ziveli

  17. Како Народна скупштина може да усвоји нешто за шта се не зна шта је.

  18. …nekom su zavrnuli… nesto …. pa eto i ana uspesno otvorila 1 ‘klaster.. bas se sve nekako poklopilo..

  19. Ja sam sam sebi pred ogledalom rekao: „Druže svi tvoji problemi biće rešeni kad dobiješ Nobelovu nagradu“. Samo ne znam kako da je dobijem!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.