Da li je Vučić slučajno ili namerno najavio konsultacije sa parlamentarnim strankama za ponedeljak, kada opozicija putuje u Brisel?

Ostavite komentar


  1. Kada jednom budemo imali pravu opoziciju koja ce se truditi da poboljsa zivot i napredak svoje zemlje, bice svima bolje. A ovi sto kukaju po inostranstvu samo da bi dosli do vlasti za svoje dobro, bolje i da ostanu tamo i da se ne vracaju. Samo znaju da prave nered i ne rade nista drugo a uzimaju poslanicke plate iako izbegavaju vecinu skupstinskih zasedanja.

  2. Dok se opozicija ovako ponaša Vučić će vladati još dugo dugo. Menjajte taktiku . Pitajte narod šta želi . Nemojte da se ponašate nasilnički . Lista vam kaže kako da se ponašate .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.