Vučić: Korona virus diplomatija neće skrenuti Srbiju sa puta ka EU

Ostavite komentar


  1. Odlicno isplanirane ekonomske mere, najvaznije je da narod ne trpi zbog krize.

  2. Svetska pandemija ima za mogla je samo da uspori, ali ne i da onemogući put Srbije u Eu.

  3. Srbija je puno postigla u EU integracijama, i sa punim pravom treba uskoro da postane njen punopravni član.

  4. Srbiji je u interesu snažna saradnja sa Rusijom i Kinom, ali to ne znači da će odustati od ulaska u EU.

    1. Šta se desilo sa majčicom Rusijom? Od početka krize samo dve cisterne za dezinfekciju i tu ga veži.Izgleda da je Putinu pun kofer Vučića i dosadnih Rusofila koji na svetu najviše vole dolar i evro.

  5. To su samo priče zavaravanje, Srbija neće ni za 20 godina ući u EU! Zadnji pregovori su dali jasnu poruku, bez priznavanja Kosova nema ulaza! Za 10 godina će ući Makedonija i Albanija( tako su rekli), a Srbija nema šanse! Dokle god se narod ne odluči šta hoće, biće i dalje zaluđivanja i bežanja iz Srbije! Rado rade u EU, a ne žele EU kod kuće, ovako je bolje, radi šta, i kako hoćeš, nema zakona i kontrole! Svi bi samo subvencije i prednosti EU, ostalo ih ne zanima! Ne mogu par jakih zemalja održavati i finansirati zemlje, koje samo gledaju da izvuku korist iz EU! Treba i uplaćivati da bi opstali svi zajedno!
    Ja sam poreznik EU, i nervira me bahatost koruptnih istočnih zemalja, koje varaju i manipulišu gde god mogu, a ne izgrađuju svoje zemlje novcem, koji nama odbijaju, da bi se neki bogatili na nas račun! Čisto sumnjam da će EU u ovoj formi opstati. Na kraju će jake evropske zemlje osnovati svoju uniju, a ostali će izvisiti, ako ne izmene ponašanje! Toliko!

Ostavite komentar


Politika

Dojče vele: Još jedno iskopavanje Tita 10

Dojče vele: Još jedno iskopavanje Tita

Josip Broz Tito i dalje će počivati u Kući cveća na Dedinju iako je gradonačelnik Šapić opet navalio da ga deložira. Sagovornici DW ocenjuju da su u pitanju jeftine političke igrice.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.