„Čekao 72 sata da bi rekao da nema dobrog rešenja za Srbe na Kosovu“: Zdravko Ponoš o Vučićevom rešenju za kosovsku krizu

Ostavite komentar


  1. Upakuj putovnicu i pravac tvom poglavaru stetocino i prodana duso. Gubi se iz Srbije dok imas vremena.

  2. Na KiM se, uz nepredviđenu primenu sile, sprovode sporazumi koje je Vučić prihvatio. A on sad naivan k’o francuska sobarica.

  3. I bez imalo stida, o postupcima srpskog rukovodsta da očuva život Srba na Kosmetu, danas diskutuje prvi u vojsci Srbije, u vreme kada su separatisti proglasili nezavisnost KiM.

  4. Vucic priznao realnost na Kosovo. Povratkom policajaca, sudija pa lokalne izbore na severu Kosova.! Priznao Ohridski sporazum. Treba smoci politicke snage i prizna realnost na Kosovo. Reci istinu gradjanima o Kosovu kao politicka realnost, koja ne moze silom da se vrati kao Pokrajina u Srbiji.!

  5. A koje je vaše rešenje za Kosovo, gospodine Ponoš? Vučić ga je obavio, samo bih voleo da čujem one koji su, kao, protiv prihvaćenog sporazuma šta ozbiljno predlažu. Recite otvoreno da se slažete sa tim rešenjem za Kosovo, a diktatora Vučića rušite na korupciji, lopovluku, ekonomiji, demografskoj i svakoj drugoj propasti. Ali, nažalost, teško da imate sposobnosti za to. Kompletna i leva i desna i centralna opzicija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. i 15. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.