Vučić: Kosovo nije naše breme već naš krst

Ostavite komentar


    1. Znači više nije aktuelan Oliver Ivanović, niti „skrivanje“ njegovih ubica, sada prelazimo na Cvijana? Doduše, kada „istrošimo“ i Cvijana, za nekrofile, u doba korone, ima još puno mogućnosti?! Dragane, Cvijal je bio savetnik Borisa Tadića, pa bi pitanje mofli da postavite i njemu?! Zašto je on ćutao ili, zašto ste Vi ćutali?

    1. Pa što sediš u Beogradu onda, odmah na Kosovo, da budeš častan, ponosan i jak…

      1. Otrcana fraza SNS pritajenih botova. Defetizam ne prolazi u nasem narodu. Kosovo i Metohija su Srbija bez obzira sta „Realista“ misli…

    2. Pa dođi čoveče odakle se javlaš lako tebi komentarisati iz beograda mi smo ti na granizu od 1999

  1. KiM je naša zemlja odakle je proteran naš narod. Svi mi živimo za dan da se to pitanje reši i da zločinci odgovaraju.

    1. pa vi niste uspeli da „odbranite“ Cvijana usred Beograda. Vaš protivkandidat „umro“ (navodno) pre tri godine….a da odbranite nekoga na Kosovu?

  2. Večna slava svim žrtvama progona. Pamti Srbijo, ne zaboravi i ne oprosti nikad.

  3. Buduci patrijarh! Savlad’o co’ek termine, posle kosarke, ide na bogoslovski fakultet. Hahahahahah!!!!!

  4. Obicno politikanstvo i nista vise od toga. Kako je branjeno tako je i otislo. Krst je kraj u prevodu.

  5. Ucenje i zivot Hrista su univerzalni, a ne nacionalni, odnosno kleronacionalisticki. Bog priznaje samo jedan narod, a tu spadaju svi ljudi koji se drze tih ucenja.

  6. Masovni progoni Srba sa prostora KiM koji su bili 17.03.2004. ne smeju nikad da se ne zaborave!

  7. Ravno 17 godina je proslo od pogroma Srba na KiM. Rana koja ne celiva,vec krvari svakog 17~og marta. Vise od 4000 Srba proterano je sa svojih ognjista,teroristi su palili srpske kuce,svetinje i nasa kulturna obelezja. Zlocin ne bledi..Ne ponovilo se

  8. KiM je u sastavu Srbije.DOS je prvo omogućio proterivanje, pa je ubio narod, pa je opljačao Srbiju, a novac prebacio na bankove račune, još su jako cenjeni i poštovani u našoj državi. Srbija nema sistem da se obračuna sa kriminalcima.

  9. Ovo su jako ruzna secanja i teski trenutci za srpski narod koji se ne smeju ponoviti.

  10. NEćemo nikada zaboraviti današnji dan. Jesu proterivali, ubijali, spaljivali, skrnavili ALI NIKADA NEĆE VLADATI I NIKADA NEĆE BITI VLADARI NAD TUĐEM JER JE TO SAMO NAŠE. KiM je srce SRBIJE!!!

  11. Srpski narod je u poslednjih 30 godina puno propatio, nadam se da dolazi neko lepše vreme u kojem nećemo smetati okolini jer smo Srbi.

  12. Ovaj „najbolji“ student prava kad god hoce da nesto sakrije od javnosti namece neku populisticko–patriotsku temu kao sto je srpsko Kosovo i Metohija.U Briselskom i Vasihtonskom sporazumu potpisuje nesto drugo,ovde govori nesto trece.Kad bi Albanci sutra poceli da pale crkve on bi sakrio glavu u pesak ili bi svi mediji prenosili njegovu vakcinaciju u nekoj katakombi partizanovog ili zvezdinog stadiona.Misli da je toliko mocan da istina nece dopresti do naroda i njegovih glasaca.Veruje u laz kao i Gebels zato sto je mentalno ogranicen.Jos malo pa ce pobrkati fikciju i stvarnost.Onda je to….zakljucite sami.Letece glave na njegovom dvoru kao tikve.Moracemo mu izgraditi spavaonicu sa 365 soba.Da se nebi znalo u kojoj spava.Paranoja ce presisati onu Staljinovu.Nije mi jasno gde ce hiljade aparacnjika(privatnih udbasa)posle njega?Zar veruju da ce on biti vecan?Pa ga podrzavaju i kad pljuje i kad lize….!

  13. Praznim pricama i bombasticnim frazama u neizvesnu buducnost. Ovaj je ovako i Krajinu i Kosovo branio i to je to.

  14. Kosovo je nasa svetinja, nasa istorija, Kosovo je obelezje srpskog naroda

  15. Nesmemo nikad zaboravit pogrom i stradanje naseg naroda na kosovu. Srbija pamti…

  16. PROLAZILA JE SRBIJA KROZ GOLGOTE I UVEK JE OPSTAJALA I UVEK SE IZ TOG PEPELA RAĐALA PA ĆE I OVOG PUTA!

  17. Srbija ne sme da zaboravi na svoj narod na Kosovu. I sigurna sam, da ga Vučić neće tako lako dati. Kosovo je naše srce.

Ostavite komentar


Politika

"Kako verovati nekome kome ne veruju ni njegovi birači": Profesor Oliver Tošković o pozadini protesta protiv iskopavanja litijuma 10

„Kako verovati nekome kome ne veruju ni njegovi birači“: Profesor Oliver Tošković o pozadini protesta protiv iskopavanja litijuma

Protesti protiv iskopavanja litijuma i šire mape potencijalno novog rudarenja po Srbiji se vezuju za ekologiju i pitanja zdrave životne sredine, iako su problemi iza njih dublji i vezani su za (ne)funkcionisanje države Srbije. Naime, ma koliko da nas brinu pitanja životne sredine, a naravno da bi trebalo da nas se tiču, jednostavnije rešenje bi bilo da se obratimo nekoj nadležnoj instituciji - kaže za Danas Oliver Tošković, profesor na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.