(VIDEO) Vučić kod Kristijane Amanpur: Srbiji nije odgovarao incident na Kosovu, odgovaraće svi koji su počinili krivično delo

Ostavite komentar


  1. Veliki Srbin, najveći Alek, razgovara sa jednom od najvećih mrziteljki Srba. Ko mu ‘radi’ ovaj PR????????????

  2. Radojicic nije izbegao iz zemlje, sto znaci da se u svakom momentu moze odazvati tuzilastvu.

  3. A ono u vezi Ohridskog sporazuma sto nije potpisao pitala je presednika AV da li ga još boli desna ruka…

  4. Hahaha, Radoicic je trebalo da je vec uhapsen jer je priznao da je organizovao naoruzanu kriminalnu grupu kojom prilikom su poginula cetiri mlada coveka a ne da daje izjavu u policiji u svojstvu gradjanina kak da je nekom udario samar, ako bude po AV proci ce isto kao i Koluvija, sta ako je posedovao tonu ipo droge nije ubio coveka da bude u zatvor , u zatvor idu oni koji poseduju nekoliko grama Radoicic je doprineo da poginu cetiri coveka a ti si podigao borbenu gotovost kako bi mu pomogao a kazes da nisi znao, jes da pitam baba kuranu.

  5. Cer
    02. oktobra 2023. u 19.35
    Kurti je sve ovo isplanirao, on je kriv za sve sto se desava

    Šta je isplanirao Kurti? Dogovorio se nešto sa Radojicicem?
    A AV se nešto umusio, zaplice jezikom, trepće… valda su losa svetla na CNN

  6. Mislim da je, gospodin Vučić, ovaj put, po svaku cenu, pokušavao da izbegne direktno suprotstavljanje u argumentima sa ovom ženom koja u Srbiji, baš kod onih, 99% stanovništva, koje pominje Predsednik, predstavljaa sinonim zla. Zašto odgovor nije bio kontra pitanje: A ŠTA JE NOVAK POGREŠNO REKAO? Posebno u aktuelnoj situaciji kada se SAD i EU neprikosnoveno zalažu za teritorijalnu celovitost i nepovredivost granica Ukraine, stalno potencirajući medjunarodno pravo i Povelju UN? Po kom to dokumentu, osim razbojničkom voljom SAD i EZ, Kosovo i Metohija nisu suvereni deo srpske teritorije? Novak je rekao ono što oseća, ono što jeste po svim rezolucijama, zakonima i Medjunarodnom pravu? Novak je rekao ali, uprkos mojim simpatijama, Predsednik nije smeo.

  7. Obicno ljudi koji citaju danas imaju nesto veci koeficijent inteligencijr od onih koji gledaju Hepi. Mislim da dzaba ovde pisete komentare velicanja nesposobnog nam predsednika. Citaoci Danasa nekako nisu vasa ciljna grupa. Da li novac dobijate za bilo koji komentar bilo gde? Ili ipak postoji neka sistematicnost?

  8. Iako sam apolitičan ,nisam izašao na glasanje od kad su ubili DJindjića ali rekao im je kako jeste.Jedino što se nije distancirao od Mileta & Zvonka ,to mi nije jasno zašto ? Da li nesme ili neće? Ali svakako nam ne ide u korist to što se ovaj širi po Srbiji.A svi znamo Mile i Zvonko nemaju veze sa politikom.To su Kum & Dušan 2.0 i to svi znaju !!!

  9. Da vucic i dacic nisu potpisali briselski sporazum, na Kosmetu bi bilo drugacije.
    To su uradili da bi sto duze ostali „u fotelji“!!!

  10. Kosovo je deo Srbije. Jadan je nas narod,a malo ih je ostalo, koji zive na Kosovu. Juzni deo Kosovo vise niko ne spominje.

  11. Naravno da nije odgovaralo. Kad si plnirao isto to mislio si da si velike pametnjakovic!

  12. O odgovornosti suludo je očekivati od ovog bolesnika. O problemima kojim tezi da napravi Srbiji realno je od Vučića ocekivati.
    Ludak ostaje ludak!!!

  13. Ena
    02. oktobra 2023. u 19.30
    Sve pogresno izvlacite iz konteksta samo zarad vase licne koristi, sramota.

    Koga treba da bude sramota: onog koji je u najcrnjim 90tim bio deo zlicina, onog koji je uzurpirao vlast i koji se sad krije iza Ustava a ne smeta mu da, kontra tog Ustava, vlada Srbijom kao imperator?
    Ne, mene nije sramota i ne znam koji je to ‘moj interes’?

  14. Predsednik Vučić, čiju politiku i način vodjenja ove države veoma cenim i poštujem, ovaj put, nije imao hrabrosti da na pitanje ove žene, koja je poznati, priznati i neskriveni antisrbin, postavi kontra pitanje: A šta je u ispisanoj poruci Novaka Djokovića netačno? Šta nije u skladu sa Medjunarodnim pravom, Rezolucijom UN 1244 i Poveljom UN, kao, i šta nije u skladu sa onim za šta se ovih dana zalažu SAD, EU i UN odnosno, nepovredivost granica država članica UN? Zar se gospodja Kristijan Amanpur ne zalaže za teritorijalnu celovitost i nepovredivost granica Ukraine?

  15. Da li si ovo rekao i tvom drugu Vučeviću, pošto se jako uživeo u svoju funkciju ministra, pa bi rado žrtvovao drugu decu za neko ratovanje sa NATO.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.