Vučić: Kurti krenuo u operaciju etničkog čišćenja Srba na Kosovu i Metohiji

Ostavite komentar


  1. Naredio si Srbima na severu Kosova, da napuste policiju, pravosuđe i sve druge institucije, pa si ih ostavio na milost i nemilost Kurtiju. Sada liješ krokodilske suze i kobajagi brineš o njihovoj sudbini. Sramoto i nesrećo.

  2. ti nisi politicki veteran vec politicki hohstapler koji samo gleda sto duze da ostane na vlasti

  3. Briselski sporazum, Briselski sporazum, Briselski sporazum ….pa više sporazuma posle njega ….pa suverenitet Srbije na Kosovu sve manji i manji dok ne nestaneee

  4. tipicne budale i ego manijaci nikad nemaju problem,ponosni su na svoje ponasanje i pate od dugih,ubedjivackih govora kojima vulgarno vredjaju protivnike.

  5. Ja ipak mislim kada bi se gospodin Predsednik distancirao istorije njegovoh mentora, prizna da su oni izgubili Kosovo i da se sada ponasa kao dobri komsija kao sto se aalanija ponasa i istavi Srbe da se izvire za sebe prekonKosovskih institucija ovo ne bi ni bila tema i mi bi bili blize EUji

  6. Da, ali pre toga Vučić mu pripremio teren, prvo potpisao Briselski sporazum i predao sever KiM koji je odbranjen u ratu, dok je on useljjavaovu trosoban stan.

  7. ali kako ovaj zna, kod svakog hapšenja organa reda na kosovu, za svako lice koje isti uhapse, sa nisu krivi, ..odakle njemu ti podaci odakle, to je čudnovato, a kada se hapse misleći srbi s kosova, pri ulasku u srbiju , ili pri odlasku iz srbije na Kosovo, da se isti zadržavaju, privode maltretira ju od strane vlasti srbije, e tu cuti cuti …nema njegovog oglašavanja..stoga i medju narodna zajednica zna, i ne meša se u to, neka pravosudni organi rade svoj posao pa ako uhapšeni dokažu da nema osnova ovi ih puštaju…i ne hapsi taj kurti koga ovi optužuju neko organi kosova tužilaštvo , sudstvo policija po naredbi sudstva….

  8. Kako to student generacije,a tako lose shvata neke poruke?Hajde jos jednom procitaj taj tekst,pa se onda ponovo javi za rec.Kurti je rekao za kriminalnu sl da ce da „pate i plate“a ne za srbe.
    Znamo svi da si notorni lazov,ali se pitam,zar se vise nisi umorio od svih tih primitivnih i glupih izjava?Sto je mnogo,mnogo je i od tebe ulicaru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.