Vučić: Kurti prodaje maglu

Ostavite komentar


  1. On. Prodaje maglu..a sta mi…Srbija . kupujemo i po kojoj ceni.!!
    O tome misli pragmatičan političar!!!?
    Sem ako Srbija nema takvog kandidata .Onda ne.misli baš ništa …ali oštri oružje!??

  2. Pored toga sto je ucenio Dacica sada Vucic ucenjuje i Dodika.Skrece temu sa Kosmeta na Republiku Srpsku.Zasto to cini?Da bi sakrio svoju izdaju i svoja balje..anja.Pobegao je u Budampestu kad nam je zemlaj u velikoj krizi zbog stanja na Jarinju.Da li je Vucic vrhovni komandant ili samo novinarska(sajber)stenica?

  3. Neverovatno,pa nema izmedju politicara na vlasti sa Balkana razlika.Da ne preteram sa hvalospevima,znam da mi nebi objaviki ni slovo.

  4. Kurti prodaje sve ali ništa mu neće proći. Aleksandar Vučić zaista radi savršeno za ekonomski oporavak i razvoj anše države. Srbija se danas cela razvija i gradi.

  5. budite svesni on zna da kosovo je zabranje za vucic i svi njegovi tipovi on svaki mesec je na madjariju zasto za to sto i vojvodina ide na pravcu gde nema rikverc za to on je na panik samo ko ne vidi mrak dane ce da dodje za bivsi rezim jos malo ovo je start

  6. on je king meaker on ne kaze da ako hoce da dodje na kosovo treba dozvola on ne kaze da za tablice je dokument od 5 godina on ne kaze da sa orbanom prica za republiku vojvodinu ne prica sve on rade za poene izbora ali sve svaki dan ide na suncane dan jos malo videcete prodavnik magle nije i cuvar magle

  7. „Kurti prodaje maglu“, na Kosovu, Kosovo je Srbija,predsednik Srbije
    je svojim radom inspiracija za sve državljane Srbije,
    Kurti je državljanin Srbije

  8. Kurti prodaje maglu, ali ko ce je kupiti?Mi smo ekonomski TIGAR.Pola zemlje gladno,pola zemlje prepunog stomaka.Tigar je sit.

  9. Vucicu,nekada si mozda bio vucic, ali sada si hijena koja bi htela sve tudje.Ne zaboravi vrag zeli isto,ili si mozda to ti?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.