Vučić: Kurti želi da tuži Srbiju preko institucija Saveta Evrope

Ostavite komentar


  1. Bas me briga za Kurtija. Ja hocu da tuzim institucije Srbije koje svojim cutanjem ucestvuju u izbornim kradjama a selektivnom primenom propisa rangiraju Srbiju u najkorumpiranije drzave Evrope.

  2. Posto si prozreo Kurtijeve namere, sta je nas odgovor. A to izdrzacemo i pobedicemo… nemoj samo da pobedjujemo kao i mnogo puta do sada sa 5:0, ili nedavno kao sa Banjskom, KM tablicama…

  3. Kurti se služi političkim trikovima kako bi skrenuo pažnju sa stvarnih problema.

  4. Ako vas, studente beogradskog pravnog fakulteta, nadmudri student sa pristinskog, sami sebi iscepajte diplome. A mozete i nesto drugo, ako se toliko razocsrate.

  5. Nije valjda da Srbija, prava – zdrava, ni kriva ni duzna, strahuje od nekakve tuzbe tamo nekog Kosovskog politikanta i mutivode?

  6. Ako ne krijete neshto ,ostavite da podnese tuzhbu,gde je problem?Ili ga ima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.