Vučić: Laž je da Srbija stoji iza ubistva Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Znaci – prvo ce sacekati, a onda objaviti ???
    Obzirom.koliko cekamo objavljivanje informacije ko je rusio u hercegovackoj – nacekacemo se!!!

  2. „Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas…“ Ja pročitah „izjavio je ZA Danas…“ Mal’ da nisam u nesvest pao! Kakav fail 🙂

  3. Ne znam ko je ubio Olivera Ivanovića ali svi vide da ste vi (sa Šekijem) sa sve Slobu (zajednički zločinački poduhvat….Hag….) potpisali u Kumanovu Kapitulaciju 1999. Poslednja šansa da Kosovo ne bude Država bio je ugovor iz Rambujea, niste ga potpisali nisu dali Rusi…. nema se tu šta pregovarati gde god ste vi 1987-2019 rešavali nešto u YU (Srbiji) svuda ste doživeli težak poraz…a sada Kosovo GURATE u Albaniju.

  4. E, ako Vučić to kaže onda je „sigurno istina“. Sve njegove istine su neupitne, ozbiljne i odgovorne.

  5. Imam i ja pitanje za službu. Koji lepak za spoljnu keramiku ima bolju adheziju, Ceresit CM16 ili Sika 225?

  6. To jedino može biti neka paraslužba na Kosovu koju je formirao jedan od kosovskih lidera koji ima svoje parajedice.

    1. Kakva panika vlada u Pristini???Jesi li ti to citav.Ako ima panike ima po srbiji .Sta albanci imaju da se boje istrage za ubistvo Ivanovica??.Da su ga hteli mrtvog davno bi ga sredili.Probudi se bote

  7. Kad za nesto (bilo sta),neko ko je osvedoceni lazov,kaze da je „..to laz“,gde ce mu dusa !???

    1. Pa ti, i tebi sliččni, možete da verujete Haradinaju, Tačiju i Albancima. Oni su mnogo „pošteniji“. Vidite da imate izbora?

  8. Igre i igrice Prištine. Od samog početka pokušavaju da za ubistvo Olivera Ivanovića optuže Srbiju. To je razlog zbog čega nisu dozvolili da inspektori iz Srbije učestvuju u rasvetljavanju svirepog ubistva.

  9. Pa neka odgovori ona vucic, zasto bas posle ubistve ivanovica uzeo je njegovu zenu u vladu srbije, da bi mu bilo blize i kako nebi mogao pristina da istinu, bar ne brze i drugo zasto ne vrati radojcic u kosovu kako bi i on odgovarao na neko pitanje. Ali zna on da ima glupi narod i moze da i laze kad hoce kako hoce i eto srbija na ovu stanju na kojoj vec jeste i bice jos i jos mnogih godina.

    1. Dobro je brate Fljamurtari, vi ste čedni, pametni, propešteni i imate bdp kao Norveška a mi smo sve suprotno. Treba bre tom Vučića da date glavnu ulicu u Prištini i da ga slavite.

  10. Srbija sigurno ne stoji iza ubistva Ivanovića, ali za pojedince iz Srbije nisam baš siguran.Srbija je najlepša zemlja na svetu, a o onima koji je pelješe i brukaju ne bih:

  11. Opet obećanja o imenu izvršioca ubistva Ivanovića,“uskoro“?! Koliko,za 50 godina a možda i kasnije?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.