Vučić: Dobio sam Putinovu pozivnicu za BRIKS, ali tada je „gužva u šesnaestercu“

Ostavite komentar


  1. Bas je licno Putin njemu poslao.Verovatno ne moze da spava od sekiracije sto je ovaj zauzet od „vaznih gostiju“.

  2. Nije otkrio gde če da boravi TV ekipa koja mora da snima sve što on radi u Loznici.
    I ona u kasarni ?
    I ko je plaća ?

  3. Koji cirkus! Baš sam očekivao koji će mu biti izgovor da ne ide na sastanak BRIKS-a! Mogao je nešto bolje da smisli! Čuj, baš taj dan mu dolaze gosti iz inostranstva a imaće i važne sastanke sa Simom Spasićem i gostovanje na nekoliko televizija (nije odavno gostovao).

  4. Cuj, ima vazne goste, haha. Pa zar ima neko vazniji od Putina?! Ne smes od jarana sa Zapada.

  5. Написах већ да је он највећа зентара и ни за живу главу не сме да се појави у Казању. Нема нама помака док се он не склони и патриотска десница не дође на власт.

  6. Mogao bi da umesto fudbala poradi malo na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži širom Srbije.To je valjda osnovno.Sramota me što živim u zemlji sa ovakvim predsednikom.

  7. Malo ce da posedi tu pa nazad u svilu i kadifu otiso da se sakrije dok ne prodje oluja a da usput odradi posao za koji je angazovan od strane kopaca litujuma – guzva u sesnaestercu i jos jedan gol srbiji kroz noge

  8. Neverovatno, ovaj covek koristi „fudbalske izraze“ u svom govoru. Tako je to valjda kada odrastas u JNA-UDBA-fudbal-mrzim Beograd jer te vaspitavaju prekodrinci koji nikada ne idu na more i raspust provodis u bosanskim zabitima gde te uce mrznji i kako zenama ne treba verovati.

  9. Da bi pokazao sav raskos svoga univerzalnog talenta, ocekujem da odrzi nedeljnu sluzbu u crkvi, porodi nekoliko zena u porodilistu i splavari Drinom.

  10. Путин га је тестирао, а овај се оклизнуо на кору од ЕУ банане. Како ствари стоје у ЕУ никад нећемо ући, можемо једино да добијемо банану и од њих а сад и одПутина кад будемо кукали да нам и даље испоручује гас по нижим ценама. Ал тражили смо (већина га је изгласала) па сад гледамо, а кад схватимо биће касно.

  11. jadnik se kleo u putina sad ne sme da ga spomene. a odlikovanje a nevskog, pa nismo mogli da zivimo od hvalospeva putinu sada samo da ga ne pomene. ima nove prijatelje i drugove i bracu solca, makrona i ostali evropski olos.

  12. Za Srbiju bi bilo najbolje da se svi kolektivno obesimo. Ko o luster, ko o granu od šljive.
    A ima i druga mogućnost – da ovu nesreću izšutiramo u istoriju (preko Požarevca).

  13. Dobro znamo za Solaka i Djilasa ali nam nisi nabrojo kumove i druge pajtase iz SNS-a,a bas je bila zgidna prilika.

  14. Znao sam da ce da izmisli razloge da se ne odazove Putinovom pozivu. Zato sto je nevidjena kukavica i nema hrabrosti da mu izidje na oci, jer ga je Putin provalio da je belosvetski hohstapler i lazovcina. Osim toga njegovi mentori sa Zapada mu odlazak na sastanak Briksa ne bi oprostili i pitanje kako bi se proveo nakon toga. Bedno i jadno. Molio bih da ne cenzurisete iskreno misljenje vaseg redovnog citaoca.

  15. On ce imati znacajne goste, bas tad, satro ide u Njujork i satro ima sastanke . Pa svi smo znali da se us’o od Putina. Koga bre lazes vise ?

  16. Aaaa,ne smeš da ideš kukavice…pa ti si heroj sa Zvezdinog severa..Aaaa…prpa vato

  17. …како је само елегантно истеран на чистину и како је недржавнички одговор изговор(ио). Заправо и суштински, све време ради(о) за оне који су га највише критиковали, а он им, тобож, жестоко, увредљиво и игноранцијом узвраћао. Ово је најлепши поклон за мањинску Србију

  18. Ha…ha…ha….trenerska škola…baš me nasmejana do suza…kome ti da budeš trener?

  19. Dosta spominjanja Broza, Amerike, prokletoj Zapada…“bečkih konjušara“…Zar nije jasno da Srbi, jednostavno, nisu sposobni da urede svoju državu?

  20. bilo bi čudno, prosto nezamislivo, da on uradi nešto protiv njihovog stava. Pa čak i da oni uđu u BRIKS, on ne sme otići ni kao posmatrač bez odobrenja!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.