„Srećan sam zbog ličnih karti i svega drugog“: Vučić o ustupcima Kosovu

Ostavite komentar


  1. Bravo, Danas-, ako admin ne pusta ni jedan komentar na ovaj naslov. Strasno je juce bilo u Tivtu. Sto kaze narodna pesma“od njih niko ne ostade, majko, od nas niko ne poginu, majko“. Neduzan je ovde narod, ribari, ugostitelji. Svako svakog zna. Ne ujedaju, ali se brane. Prvi ne započinju, ali umeju da nastave. Ni vi ne dajte da ih komentarisu ljudi koji nisu odavde. Nepravedno bi bilo.

  2. Sada je srećan zbog datih ustupaka, a onomad je slao vojsku i dizao avione zbog auto-nalepnica.

  3. Kako manipulise neverovatno, priznajem vrhunski. Ne postoji samostalno Kosovo a srecan sto imaju licne karte i tanblice koje nemaju veze sa ostatkom Srbije, imaju svoju nezavisnu policiju, vojsku na teritoriji Srbije, imaju drugi pozivni broj koji nie Srpski …itd. Da li on stvarno misli da smo mi budale. Sve im je dao a prica kao da se nista tamo nije desilo i narod veruje..

  4. „Srećan sam zbog ličnih karti i svega drugog“: Vučić o ustupcima Kosovu
    Komentar: Vučiću, to nisu nikakvi ustupci, to je legitimno pravo svake drzave da ida licne karte i druge identifikacione dokumente za svoje stanovnstvo.

  5. Nikola
    9. oktobar 2024. u 11.03
    Kada čovjek sebe laže kako se to zove?
    Samoobmana, je li?

  6. Pa i ja sam mislio da je tamo neka tkz. Juzna srpska pokrajina al kad sam stigao pre dve godine mesto bese Jarinje onda vidio sam da su tamo neki granicari koji nisu kao ovi nasih, i pustili su me tek kad sam pokazao Pasos.

    Znaci ako nije republika kosova izgleda da nije ni juzna srpska pokrajina!

  7. Република Косово не постоји, а у јужној српској покрајини ускоро неће постојати ни Срби. Па сад ти види о чему се ту ради?

  8. @Dani Kovac

    Na Kosovu nema nikakve drzave, i Donjeck izdaje dokumenta, i SAO Krajina je izdavala dokumenta ali to nisu niti su bile drzave. Cak i jedan Liberland negde pored Apatina izdaje dokumenta i deli drzavljanstva ali to nije drzava.

  9. Daj da i u Šumadiji uvedemo šumadijske lične karte pa da trgujemo još slobodnije

  10. „Srećan sam zbog ličnih karti i svega drugog“: Vučić o ustupcima Kosovu
    ИЗДАЈААА!!

  11. Republika Kosovo nikako ne postoji. Kurti ne postoj, …. Zajednica SO Postoji, ali ne da Kurti

  12. Prodavac magle na sceni. Sta pise na licnim kartama, pasosu i saobracajnim dozvolama REPUBLIKA KOSOVO ili Kosovo* ili „prema 1244 to je SRB“? E takva dokumenta nase sluzbe na granici (upps administrativno prelazu) PRIHVATAJU. Sta pise na Ustavu na koji se nasi poslanici zaklinju koji ucestvuju u radu vlade Kosova?

  13. Kakav mufljuz. Sada je “srećan” a onomad je pravio cirkus zbog tih istih lk. Naravno u radikalskom stilu je huškao sa bezbedne udaljenosti.

  14. Vučić je kaže bio uvjek za slobodan protok ljudi, roba (Sarajevo 4 g zatvoreno hermetički, ‘krajna zatvorena hrvatski regije odsječene, nepovezane).. To je sve bilo plod i njegove i dačićeve, vulinove politike 90 -tih

  15. Показна вежба како се наш председник сналази са слободним новинарима који су светлосну годину удаљени од рецимо Гоце Узелац. Толико неспретних констатација у одговору на обично новинарско питање да просто боли. Знак једнакости између Плава или Пљеваља и КиМ представља бисер у стилу Ане Брнабић. Није председник Црне Горе прихватио граничне, царинске прелазе између 2 града и остатка државе. Није потписао посебан телефонски број, засебан енергетски систем, таблице са државним ознакама, лична документа, укидање валуте… и потписао да се неће мешати у приступање Плава и Пљеваља међународним институцијама. Ипак, добро зна наш председник како стоје ствари, такав његов наступ у Тивту је ипак због неписменог бирачког тела у Србији који једини гласају за њега и његову политику каква год била.

  16. @Tara
    Samo vam treba pasos, malo cekanja i vase cudjenje zasto vas granicar gleda sa prezirom.
    Ima li itko u okruzenju koji ce vas tretirat drukcije na carini?
    Nema i neka tako ostane do daljnjeg…

  17. Najglupi političar svih vremena u srbiji ti je ovaj vučič.Novinar ga pitao u vezi sa Republikom Kosova a ovaj mu każe ne postoji ta Republika a sa druge strane lične karte,pasoše,tablice koje izda Republika Kosova kaže to nije ništa,smešan!A kad ga pitao jedan novinar pre neko vreme ne znam tačno gde to hilo da zašto ne poseriš Kosovu ovaj mu odgovorio da mu ne da dozvolu vlada Kosova! E sad pitam ja njega da li čoveku treba da poseti svoju teritoriju sa dozvolom ili bez dozvolom??

  18. Kad si srećan i kad želiš da su s tobom srećni svi, kad si srećan skini nam se s grbače tada ti.

  19. neqaqi
    – mjesas babe i zabe, Kosovo priznaju kao drzavu, za sada, polovina svetskih drzava, a to znaci iste te drzave ne vide SRB onako kako ga ti vidis..i zato treba ti pasos za ulazak u tu drzavu zvanu Kosovo…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.