Vučić: Lični rejting mi je na istorijskom maksimumu

Ostavite komentar


  1. Licni rejting na istorijskom nivou nije za pohvalu ako je zahvaljujuci nepismenim,neobrazovanim,dementnim,podmitljivim i neobavestenim.Da sam na njegovom mestu ja bih se duboko zamislio i ne bih se hvalio jer sve ima svoj kraj.

  2. „Vučić: Lični rejting mi je na istorijskom maksimumu..“
    – Videlo se na decembarskim izborima. Dovodjenje jadnika iz RS/BiH na glasanje mnogo govori o visini rejtinga. I farsa sa blef-opozicijom na junskim izborima takodje.

  3. Moralo bi nešto zaista drastično se desi da bi Vučić izgubio podršku koju sada ima

  4. Opozicija se skoncentrisala samo na izbore u Nišu. Tu su ulagali kao da u drugim mestima nema izbora. Čak su i Bg zapostavili

  5. Jasno je da se ulaže u Niš, ako neka politička stranka nije dosta uradila ili se zalagala za građane i rešavanje njihovih problema, ne znači da Niš treba da ispašta i da se tamo danas ne ulaže.

  6. Rezultati su pokazatelji koliku podršku ima Vucic, a i SNS. Svi vide da se ulaže, gradi i da se bori za bolji život građana.

  7. Vučić radi na unapređenju Srbije. Ne interesuju ga pisanja tabloida

  8. Neko ko je vredan i radi (Vučić) nema vremena za razna istraživanja i statistike jer ne stiže da se bavi time ali kad ga već iz opozicije prozivaju,neka im je rekao!!!

  9. Ulaže se u svaki deo Srbije i niko nije zapostavljen. A rejting Vucica raste iz dana u dan, jer svi u Srbiji vide koliko je posvećen državi i interesima Srbije.

  10. Vučića interesuje kako napreduje železnica,a ne šta tamo neki pišu

  11. Pa jasno da je. Od tud može samo na dolje. Ili da zaratiš. Ne bi Srbiji bilo prvi put. Zato vas niko i ne voli. 30 godina birate ratne huškače. … I opet nećete objaviti komentar. Jer svi ste vi isti.

  12. Cudi me da je Danas dozvolio ovoliki broj botovskih komentara..????

  13. А кад ћемо ми још више на југу, да дођемо до нечег да се лепо деси, да доживимо бољи стандард па и живот.
    Ми смо потпуно запостављени!

  14. Ovde je poplava botova..Izgleda najviše je lenjih. Ostavili po jednu reč̣enicu. Ili se i njima smučilo da pišu stalno iste gluposti?
    Npr.“Poboljšanje ẓ̌ivota u Srbiji! “ Na takve glupost moja baba im poručuje, kratko i jasno: „Slepi kod očiju.“

  15. Врање* misliš da bilo ko u Srbiji ima neki standard sem pojedinaca. Nema razvijene oblasti u Srbiji sve je uništeno.

  16. Svi botovski komentari pod ženskim imenima?Da li su to SrBske muške patrijote kukavice( ne bi me zacudilo),oa se potpisuju ženskim imenima ili su SrBske devojke zaljubljene u „muškarcinu“, koji ne sme na duel ni sa kim,ko ne misli kao ON?

  17. Znaci da mu je na istorijskom minimumu.
    Bez ove medijske masinerije, kradje izbora on i njegova stranka ne bi presli ni 20 posto.

  18. Na istorijskom maksimumu ti je samo kriminalno- zlocinacki rejting.

  19. To mozda samo na pinku ajde ti junace oslobodi medije pa da vdis svoj rejting cvrc

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.