Vučić od češkog ministra zatražio podršku za Srbe na Kosovu

  1. Vucic bi mogao da ga ponizno zamoli da prijateljaska Ceska ne zatvara jedinu preostalu pravoslavnu crkvu u Pragu gde pravoslavni vernici mogu da se pomole.

  2. Koga ovaj više zamajava! Pa narod je shvatio njegovu glumu i neće mu to gledati kroz prste, ako mu to ovi iz EU, što su vajne „demokrate“ čine. Isti su i oni kao Vučić, lopovi i lažovi, i onaj ko želi u EU je naj veći idiot. Sve rade iz interesa. Ali za sebe. To je očigledno. Narodna volja ne postoji, ali će je narod Srbije, na kraju i realizovali.. Ili nas neće biti.

  3. Od svih svetskih i belosvetskih političara od kojih predsednik Vučić zatraži podršku (ma šta to značilo) za Srbe na Kosovu i Metohiji, dobije uvek samo – dršku!? Bolje je da više ne traži nikakvu podršku.

  4. Kolika tuga, predaš Kim,ostaviš srpski narod bez ikakve zaštite i onda kao moliš Kurtu i Murtu da se oni brinu za taj napušteni narod. Koja beda.

Ostavite komentar


Politika

Koliko je SPS prihodovao mimo pravilnika Državne revizorske institucije? 10

Koliko je SPS prihodovao mimo pravilnika Državne revizorske institucije?

Socijalistička partija Srbije (SPS) ostvarila je prihod od 16 miliona dinara od davanja u zakup 18 nekretnina ili delova nekretnina koje nisu evidentirane u poslovnim knjigama, što nije u skladu sa Pravilnikom u vezi sa finansijskim izveštajima mikro i drugih pravnih lica, saopštila je danas Državna revizorska institucija (DRI).

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.