Vučić: Makron veruje u kompromis Beograda i Prištine

Srpski, kosovski i francuski predsednik razgovarali na marginama skupa u Parizu

Ostavite komentar


  1. Makron je glasno i jasno rekao Severnoj Makedoniji i Albaniji. Ali aktuelni Predsednik Srbije svejedno, hoce da ih prigrli „zbog dobrobiti srpskog naroda“ ?! Da li je to normalno ? Eto to sam hteo da pitam. A posle o podrsci Makrona za „kompromis“, o kome najsira javnost i dalje nema pojma sta znaci. Medjutim javaznije u prici je da je zvao Tramp preko telefona i taj detalj bude ukras citavog razgovora. Dakle da nas Bog mili sacuva iz dana u dan.

  2. Kompromis jeste rešenje. Priština mora da promeni svoj stav i razmišlja o svojoj i budućnosti regiona. Srbija je spremna za vraćanje za pregovarčki sto nakon ukidanja taksi.

    1. Ti beli što iz vršku čuku ili vršačkog brda botuješ ako nisi pročitao vest ili video medijske izveštaje da ti nacrtam, tvoj navr’vođa vuči i njegov pobratim tači vodili su dijalog u Parizu sa sve makronom zajedno o konačnom dogovoru beograda i prištine, nikakve takse nije spominjao kao uslov za dijalog tvoj navr’vođa, a takse su jedono pomenute u tekstu kominikea, ako znaš šta je to siroma’ crni tj. beli.

  3. Samo se grli i ubedjuj samog sebe i lazi gradjane Srbije kako se boris kao lav, kako naporno radis, kako koristis svoj vokabular koji si dobro savladao sa navijackim hordama, kako si odbrusio Taciju, a ovaj se smrzo, i sta ces dobiti kad ukunu takse sesces kao za pregovaracki sto, i nastaviti sa parolom bolje sto godina pregovarati nego jedan dan ratovati,samo izigravas veliko politicara i velicas svoj lik i delo, a rezultat kao i do sada N -U L A, i onda ce biti oni nista pre mene nisu uradili JA BAR NISAM LAGAO, SAMO BOG ZNA STA I O CEMU PREGOVARAS, I NA OSNOVU KOJIH I CIJIH OVLASCENJA , verovatno zbog svojih rezultata si i dobio VISOKO CRKVENO ODLIKOVANJE

  4. Nažalost, pitanje KiM nije jedino pitanje koje treba rešiti pre ulaska u EU, ali jeste jedno od klučnih i zato će nam biti potrebna i njihova pomoć.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.