Vučić: Makronovo pismo nije cirkularno, već iskaz poštovanja Srbiji

Ostavite komentar


  1. koga to interesuje u javnosti da li je cirkularno ili je papilarno? Osim vase bolesne narcisoidne potrebe da se i dalje perete od magarece klupe u koju vas je Makron postavio a o cemu nema ni reci u njegovom „cirkularnom pismu.“

    1. Gore od toga, nije ih niko na tu klupu stavio. Sami su na nju seli jos u Americkoj Ambasadi u Beogradu, negde 2011te … !

  2. Treba, vec, razmisljati o formiranju posebne grupe u okviru MUP-a za istrazivanje, lustraciju i procesuiranje Vucica i SNS lopova.Kada budu oterani sa vlasti da imaju ni manje ni vise nego sto su imali kada su na vlast i dosli i po koju godinu robije pride.

  3. Hahahah isto kao sto si ti uradio penzionerima. Uzmes im penzije, ojadis ih jedno par godina, ponizis do bola a onda se izvinis i kazes da ih postujes. A skorije si i posmo poslao …. Mora da je to neka nova moda u svemogucim dimplomatskim krugovima. Vucko sampion!

    1. Nije bitno u koju kategoriju (kako ti kazes) je stao Aleksandar Vucic – bitno je da je stajao za Srbiju u Parizu ( pise se velikim slovom).

  4. Jako si pam,etan šposlao si mi pismo gde mi se zahvaljujes na otimacini penzioje. a ja ti uopste to nisam dao, i nemogu nista da uradim. cvaljda ce i tebi doci kraj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.