Vučić: Maštaju o formiranju prelaznih vlada, ne primam ničije diktate

Ostavite komentar


  1. „Strange koju vodi uvek spremna za dijalog“. Vidimo Pretsednika svakodnevno na suceljavanju misljenja i dijalogu, sa samim sobom. Jos ni jedan duel njega i opozicije, ne videsmo za SEDAM godina vlasti prvorodjenog. Od Njega se samo moze ocekivati arogantna naredba puzecim slugama i korumpiranim novinarima. On ne moze na dijalog ni sa kim jer nema cime. Sve hvale ovoga sveta, ne mogu da nahrane prazne stomake. Mnogo dece u Srbiji ode u krevet gladno. Mnoga deca zele da vide parce mesa u svom tanjiru a zivimo NIKD BOLJE.

    1. Niti smo mi Makedonija, a ni Srbi nisu Makedonci. Scenario dolaska na vlast bez izbora i volje građana u Srbiji nije moguć!

      1. Ko je ovlastio predsednika da odlucuje o izborima? I hocemo li ODMAH posle pada vlade, uhapsiti ovog lika koji se lazno predstavlja, jer krsi Ustav koji je najvisi zakonodavni akt u ovoj drzavi. A tamo pise da predsednik NE SME da bude clan stranke, treba da zastupa interese SVIH svojih gradjana (pa tako i gdina Djilasa, naprimer), ne sme da se mesa u rad vlade i jos svasta nesto. A on bi, kao najbolji student prava ikada, to morao da zna.

      2. Gospođice ili gospođo Jasmina, niko ne beži od izbora ali pre toga bi trebalo omogućiti opoziciji da se pojavi na TV stanicama sa nacionalnom frekvencijama, bilo one privatne ili državne jer sve koriste državne resurse. Vučić i njegovi sledbenici se svakodnevno pojavljuju na tim televizijama i pljuju sve koje ne misle kao oni. Zato im treba omogućiti da odgovore na sve Vučićeve laži a on se najviše plaši istine.

      3. Izbori, ali pod ravnopravnim uslovima. Da se i lideri opozicije pojavljuju svaki dan na PINK-u i RTS-u

  2. Što je babi milo to joj se i snilo! E Boškiću Boškiću, slabo ti to nešto ide sa tim snovima. Vučić ti je postao noćna mora!

    1. Janko Vukotic@Nije on nocna mora Boskici,nego meni i mojoj deci i citavoj Srbiji,pokrade sadasnjost i buducnost ovog jadnog naroda.Starci se vuku ulicama a poltroni se nepismeni zaposljavaju i unistavsji zemlu.Nocna mora ste svi koji ste dozvolili da medicinski slucaj ispira vase mpzgove.Jadnog li naroda koji vecito za upravljacku strukturu izabere najgori sljam i patologiju.

    1. „Ne primam diktate sa strane“.Primas ,primas i te kako,skrivaces se ti u misju rupu kad vreme dodje.

    1. Ti stvarno veruješ u to?Pa,vi da imate pola od onih 56%vi bi skakali od sreće,odmah bi izazvali gradjanski rat.

  3. Odvratna ali sve nervoznija manipulacija sa “demokratska stranka donela izborni zakon”. Da, i zakon je (u krajnjoj liniji) ok. Problem je totalna okupacija javnih medija, besomučno laganje bez mogucnosti da mu se odgovori, širenje histerije, panican strah “vodje” od dijaloga i druge “sitnice“

  4. Vaš problem je što ste nasilnim putem hteli na vlast,što moljakate da vam Evropa pomogne,još da tražite i da se NATO uključi,pa da bude kao 5.oktobra,samo…zaboravili ste da vam je narod tada poverovao,a šta je dobio?Prodate,i zatvorene fabrike,ostao bez posla,od meda i mleka,dobio jad i čemer,vi se bogatili i jeli taj med i mleko…obećanje,“2004 ulazimo u EU.a gde smo sad?Vladali ste do 2012.šta ste uradili?Sad se se setili da budete pošteni,ali do prve fotelje,a posle po starom…ne veruje vam narod više.

    1. Bitno je da je sada „ZLATNO DOBA“, ali samo za tebe i ostale podguzne muve. Normalni ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem

  5. Opet, po ko zna koji put, menja teze. Hajde još jednom da mu neko kaže da nisu problem izborna pravila, kao i to ko ih je doneo, već njihovo poštovanje i dosledno sprovođenje u praksi i to u svim segmentima. Ako se pravila ne poštuju, a, dokazano je na brojnim dosadašnjim primerima da se nisu poštovala, onda bilo koji izbori, ovde i bilo gde na planeti nisu regularni. To je poenta svih poenti. Sve drugo je najobičnije zamajavanje javnosti i najprizemnija manipulacija.

  6. Naravno, njega ne interesuje ništa, čak ni mišljenje naroda, naučnika, stručnjaka. Njega interesuje samo njegovo mišljenje jer je on diktator a ne predsesnik.

  7. Tipičan politički autizam koji nikada i nikome nije doneo dobro, vodeći u nemiroljubivu konfrontaciju.

  8. Tako je Cazare! Nebi im dozvolio niti Ludi Nerona, a zašto pa Ti, srpski Cezare. Oni umišljaju prelaznu vladu da bi spasili to malo preostalih Srba. A ti nikako da pomisliš da te čeka samica u Zabeli. Lako je Vulinu tamo će biti blizu mama Mire, a ti češ morati da sačekaš svog Šešelja da dođe da ti smiruje duševne boli.

  9. Ha, ha, ovo liči na igru “dobar i loš policajac“. Prvo sa ovom predlogom istrči njegov eksponent – Chada, ekstremni sportista sa Akongave, a onda ON to demantuje. Doduše, ranije je radio obrnuto, napravi problem, pa ga onda sam rešava, izgleda da je ovog puta promenio taktiku…

    1. Zar i ti sine Brute posade policajac,tužioc i sudija kao Veliki Gazda,pa hapsiš,tužiš i sudiš unapred???

  10. Osim diktata Bila Klintona, Tonija Blera i Šredera? Pa zar drugare da nw slušaš. Koriste te kao poslednjeg papka. Ako očekuješ pomoć kasnije od njih… Pa, ne zaćnam kako da ti saopštim, ali do sada su sve male diktatore pustili niz vodu kada im zvarše posao. Tako će i tebe.

  11. Ne znam ko o cemu masta ali,ni uz veliku dozu mastarija ne moze se svariti kolicina lazi koju nam ti svakodnevno serviras!

  12. Ne bih rekao, a i navikli smo da je svaka izjava tipa ja necu ovo ili ne slusam nikoga, dijametralno suprotna od stvarnosti! Nismo svi ovce Vučicu, ina i vukova medju nama

  13. A poziv na izdržavanje zatvorske kazne? To ćeš primiti, zar ne Kalimero?

  14. Niko nije svrgo diktaturu mirnim putem, izborima ili toboznjim dijalogom.
    Ovakva surova diktatura je nezabelezena u civilizaciji. Ovakva zloupotreba naroda, a nevidjena pljacka, prevazisli su sami sebe.
    Sta ceka vojska?
    Jeste, nisu se zakleli na Miroslavljevo Jevandjelje, ali jesu na ustav – a ustav je Vucic bacio u smece!

  15. A sta kaze Fahri Musliu, mamin kolega iz bivseg Tanjuga?
    Je li se raduje jakom Aleksandru i slaboj opoziciji?

  16. Evropski statisticki zavod;Srbiju svakog dana napusti 137 ljudi,mesecno 4250,godisnje 51000.Tako je bilo 2018.Mislite li da je u 2019 bolje.Nije.Zasto odlaze iz Srbije kad ovde teku med i mleko?

  17. Opozicija je pogubljena u svojoj nemoci, pa se hvata za svaku slamku spasa.

  18. Samo Djilas neka masta, narod ga je procitao, nista mu sada ne vredi ni da bude najbolji covek.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.