Vučić među govornicima na godišnjoj konferenciji AIPAC-a u Vašingtonu

Ostavite komentar


  1. Pravi covek na pravom mestu, AIPAC je jedna od najtoksicnijih lobi grupa u Vasingtonu, najveci sponzor okupacije Palestine, u svakom slucaju necasna skupina ljudi, tako da se Vucic uklapa odlicno.

  2. Da. Mnogo smo ucinili, ali koliko smo trebalo, nismo.
    Restituciju jedino Jevrejima iz Srbije nismo priznali. Tako su Jevreji po Bog zna koji put opljackali.
    Jedinstvene srpdko-jevrejsko stradaliste, specificno po stradanju preko sest hiljada (6.000) Jevrejki, 2-3 hiljade manje od muskaraca Jevreja, kao i u pokretnim gasnim komoroma pobijenih oko 7-8 hiljada pripadnika Kraljevske Vojske u Otadzbini (cetnika), dakle, Staro Sajmiste je tek prekjuce don’t zakon o privodjenju svrsi Spomen-Kompleks i prikupljanju i klasifikaciji dokumentacije.
    I najzad, ambassador pri UNESKO Tanaskovic je glasao za prijem Palestine u UNESKO i tako su hriscanski i jevrejski spomenici sada arapski, dakle muslimanski spomenici. I ako Palestina nije clanica UN i tako otvorili sirom vrata ulasku R. Kosovo u UNESKO! Takodje nismo priznali prestonicu Izraela Jerusalim. Istovremeno sa proglasenjem Jerusalima za prestonicu Izraela i R. Kosovo je vec proglasila Prizren za istorijsku prestonicu I tako nam oteli Dusanov Grad i pozdrav: „Dogodine u Prizrenu“…
    Kao sto kosovski Albanci u svemu kopiraju Palestinu (Hamas – UQK) pokusaj da na mala vrata udju u medjunarodne institucije… Tako mi trebamo kopirati Jevreje od pomaganja u formiranju Kibuca, podizanja zidova, kao i formiranja tajne sluzbe poput Mossada koja bi lovila albanske ratne zlocine koji su izbegli pravdi.

  3. Sta KoronAVirus ima tamo da kaze? Razbezace se cim udje u salu?nili su pripremili skupe maske?

  4. Hoces li se pred domacinima pohvaliti da si devedesetih godina citirao nacistickog komadanta Franca Bemea?

  5. Ovo je zaista lepa stvar da se studenti sa Srbijom, i sa našom državom.Aleksandar Vučić će zaista privući mlade iz celog sveta.

  6. Pogresno iz mnogo kojih razloga a posebno zbog pandemije! Svrstavamo se u mrzitelje Palestinaca i oportuniste Izraelaca i zaboravljamo da smo do nedavno bili u bivsoj drzavi nesvrstana zemlja. Sve se brzo zaboravlja u drzavama koje nemaju osmisljenu strategiju i taktiku na duze vreme! Naravno, vazan je Washington bas u trenutku opsteg otpora protiv SAD!

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Boško Obradović: Ako hoćemo da Rio Tinto ode, pre toga mora da ode Aleksandar Vučić 8

INTERVJU Boško Obradović: Ako hoćemo da Rio Tinto ode, pre toga mora da ode Aleksandar Vučić

Boško Obradović, osnivač i doskorašnji lider Pokreta Dveri, u razgovoru za Danas kaže da ne veruje u dijalog sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem oko rudarenja litijuma. Smatra da je Vučić nesposoban za dijalog. Kaže da njega interesuje samo lični marketing i lična vlast u kojima nema mesta za druge koji drugačije misli. Obradović smatra da ako građani hoće da „Rio tinto” ode iz Srbije – onda mora i Vučić pre toga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.