Vučić: Medvedev rekao da će Rusija i dalje biti uz Srbiju

Ostavite komentar


  1. To je sasvim normalna stvar da će Srbija i Rusija međusobno sarađivati, ovo je jako važno za našu državu i njene građane. Srbija i Rusija su dve prijateljske države.

    1. Rusija bi možda i stala iza Srbije jer ima i svoj interes, ali kako može verovati nekome ko se zove Aleksandar Vučić koji laže RUSIJU, E.U., SAD, KINU i svakog drugog skim god razgovara. NJegova politička karijera se zasniva sa velikim prijateljima u politici (Putin, Merkel, Makron, Tramp, Si Điping ….. ) ali nikako da shvati da u politici nema prijateljstva nego samo interes, i nema sedenja na nekoliko stolica. Mora se dogovarati sa vladom i parlamentom i odabrati strateški partner koji nam naj više odgovara. Vučić koji po ustavu ima protokolarnu funkciju uzurpirao je apsolutnu vlast i postao i vlada i parlament i narod. SRBI OPAMETITE SE li ćete nestati sa ovim D I K T A T O R O M .

  2. „imati veoma značajnu ulogu u zaštiti teritorijalnog intregriteta i celovistosti Srbije“

    A sta je sa Kosovom?! Ovo sto je ostalo od srbije za 1000 godina nece niko da ugrozi ,prica o cuvanju teritorijalnog integriteta su price za polupismenu masu jer niko ne ugrozava teritoriju Srbije!! !!

  3. Hej, Srbski heroji gde ste. Pod suknjicom Rusije, po ocu matere? Niko, bre, ne sme da vas dira! Poznato?

  4. Saradnju treba razvijati na svim ekonomskim i političkim nivoima
    a posebna zahvalnost Rusiji na direktnoj podršci u međunarodnim institucijama

  5. koliko imas vuce hajduce baza ruski u bratskoj srbiji, gradani srbije ne brane srbiju nece ni rusija srbi su uklet narod ni bog nemoze da pomogne , SV, Drvo staro 600 godina su odsekli gradani srbije u srbiji drvo je palo i srbija za njim pada srbi poturice su sami pojeli sve srbsko

  6. Meni je neshvatljivo da se srpski političari toliko ulizuju Rusima da postaje neugodno i njima samima. Čemu taj cirkus jer to Srbija želi postati ruska gubernija jer sudeći po izjavama ljubavi prema majčici Rusiji nitko od njih ne brine o Srbiji! Zar ste digli tuke od nje? Užas je slušati ove kazne hvalospjeve Rusiji.

Ostavite komentar


Politika

Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću? 9

Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću?

Nekadašnji beogradski gradonačelnik Zoran Radojičić izjavio je da je, ulazeći u politiku, njegova ideja bila da može da pruži "doprinos jedan, dva, tri, pet posto nekom drugom načinu života u Beogradu, odnosa među političarima", ali da "nije naišao na podršku kakvu je očekivao"."Mislim da je mnogo više polarizovanih ljudi na jednoj ili drugoj strani. Ja sam čovek kompromisa, čovek razgovora", rekao je Radojičić, u razgovoru za podkast Politike, koji danas ovaj list prenosi u štampanom izdanju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.