Vučić o Milu Đukanoviću: Imamo zajedničku opsesiju (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Miloje definitivno opsednut Srbijom, medjutim bolje da tu opsesiju fokusira na bavljenje sobom.

  2. Izgleda da je Vučić aludirao na neku vrstu zajedničkog interesa ili rivalstva između njega i Đukanovića. Ova izjava može ukazivati na to da obojica imaju slične poglede ili brige u vezi s nekim pitanjima u regionu. U politici često dolazi do takvih „opsesija“, bilo da se radi o nacionalnim interesima, moći ili regionalnoj stabilnosti.

  3. Не видим шта то славе ДПС и његов бивши председник. Они нису поправили свој резултат у односу на прошле изборе, већ је ПЕС овог пута изашао у две колоне. Противници ДПС-а на овим локалним изборима имају чак бољи реултат него раније.

  4. Mnogi nevide sta se radi , sta se iza brda valja , sta se slavi , a KAD Jadni progledaju , onda bidne Kasno , tesko je i opasno biti corav,,,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.