Vučića može da sruši samo Kosovo ili on sam: Sagovornici Danasa upoređuju razloge pada Miloševića i „slabosti“ sadašnjeg režima

Ostavite komentar


  1. uzivamo u sirokim i bezveznim pricama.Kosovo nikad nece biti vise u sastavu Srbije pa ko ziv,ko mrtav,jel tako,druzja?

  2. Toliki tekst a ni jedna rečenica nema smisla niti je potkovana činjenicama,bavite se praznom pričom.

  3. Lepo Milosevic pade,a nastade beznadje ,beda ,otpust, kriminal sobodan,rasprodaj.Lej G-grupa Dinkic i kopanja,Milosevic pada Dolari u milijardama padaju sam sa neba U Srbiji lezi lebu da te jedem, ono glad ,beda propast.Obecevajte kule i gradove ako Vam je bando cijina zinula guzica za smrdljivu vlast.Sta posle NATO rusenja legalne vlasti? Demokratija sa praznim stomakom Loputde u slobodnoj akciji.

  4. Ovo su stvarno prazne priče.. Današnja opozicija rusi sama sebe sa svojim lošim potezima. Uporedite samo imena sadašnje opozicije i njihovo znanje, sa opozicijom iz 2000..

  5. Nažalost tuga i jad nezna se koji veći ološ jadan narod kome se povjerio da ga čuva ode cela Srbija na djelić čokolade.

  6. Po komentarima vidim da je Srbiji potrebno jos ratova, ponizenja, inflacije, piramidalnih banaka, Bambilenda, ljudi na traktorima, pasosa za Kosovo… E moje Srbende ne plasite se, imacete vi toga jos, citajte Knjigu o Molutinu i cekajte svoj red rajo turska!

  7. Rekao sam davno, da o politici treba da pričaju oni koji znaju ništa o njoj, dakle politikolozi, danas dodajem, oni koji su diplomirao do 1972. i ustavnih promena, kojima je uništena Srbija. U svakom pogledu.

  8. Рушите га ви више од једне деценије. Потцењујете сопствени НАРОД и тако тешите једни друге „философским лапрдањем“……….

  9. Dok pišete o lobotomiranom narodu,setite se da pola Srbije ne izlazi na izbore godinama.Ne zato što je narod neobavešten,već ne veruje nikome.

  10. Kada se pogleda prošla, „“žuta „, vlada, i sadašnja opozicija dođe mi na isto, ako ne i još gore….prema tome,glavu u pesak i bez mnogo trtljanja!

  11. Dok je Milosevic svojom propagandnom masineriom, pod izgovorom da se bori za ocuvanje Jugoslavije,na prevaru, uvukao nas Srbe u rat sa susedima i medjunarodnom zajednicom,dotle Vucic sa nezabelezenom (na ovim prostorima) propagandnom masineriom, vara Srbe da se toboz bori za odbranu „teritorijalnog suvereniteta“ u skladu sa „medjunarodnim pravom“ a ustvari uvodi nas u sve izvesnije komadanje Srbije i u rat Srbi protiv Srba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.