Vučić: Mir ne možete da ugrozite

Ostavite komentar


  1. E moj mile, ides iz greske u gresku, koracas slobinim stopama, nisi ni jednu jos promasio – sledeca je vec tu, korak napred, a onda ce da te sa "pistoljom" brani tamo neki verni gasic.. nece vulin npr, ili dacic, ili maja, oni ce se brzo izmaci, nije im prvi put.

    Prvo si svirao i smejao se, slavio, onda cjtao i igno4ieao, onda probao sa kiselim smeskom i "studenti su u pravu", pa si probao sa fake grafitima i tvojim "kompletnim idiotom" koji ih prekrecuje, aki g4adjani se nisu ugasili. Proslo je pet dana, a vreme je sve lepse, sad vec grcevito gledas prognozu i trazis koji je pravi moment da udaris na "nemir i nerede".
    Gotovo je decko, za ovih 8 dana si protracio godine uspesnog ispiranja mozga Srbiji. Svaki dan ulice duze – tebi 1% manje, pa polako.

    Ali, eno bata kupio novi restoran u NS, bar ce imati sta da stavlja u zalogu.

  2. Radikalski segrt cetnickog vojvode vredja omladinu zemlje koju je uneredio…

  3. Dali se Neko seća pred,,izbornih,,poruka Prve ,,madam,, Megableje Mihajlović DA ,,ONI,,MORAJU DA,,POBEDE,,.a,,ON,,JE VEĆ,,POBEDIO,,U SAMOM PARLAMENTU,I SVE OSTALO SU,,SITNICE,,SA,SAMO 11 SATELITA ,,KAPACITETA,,FARMERA,, I,NOĆNIH MOLERA,UZ,PODRŠKU,,POZNATOG BLATOIDA Još,,Poznatijeg,Novinara,u pokušaju,. Glavnog,STUBA,,Njegovih,Platformi,,i uvođenju njemu omiljenog,jednoumnog patriJotizma,,,Vizionarske KLIKE SLOBOLEONOVIH SADRUGARA, ZBOG KOJIH SMO,,SAMO OD,PERIODA,,LEGALISTE,, I NELUSTARCIJE IZVAN EU I CIVILIZACIJE SVETA,S NAJVEĆOM I NAJSTRUČNIJOM DIJASPOROM NARAČUNAJUĆI,SVE,,,KOLATERALNE ŠTETE ,,KAO,,,AMENETE,, NJEGOVIH,PRAVIH,,ZASLUGA,,.Dali znajući sve njegove,, Namere,, iz Minulih Mu radova,, treba da se osetimo OPET UGROŽENI U ZEMLJI KOJU NAM JE TAKO,PariJotski,,OTEO, I ,,Tek,, Trećoj Generaciji,Opet Ugrozio budućnost A Nekonfabuličkim SVEDOCIMA NJEGOVIH, ,VIZIONARSKIH,PODUHVATA,, Ugrozio Životnu Neporecivu Bedu Sadašnjosti.Makedosnki,scenario,, priželjkuje Upravo iz sve snage jer mu je to ,,voda,, i,,atmosfera u kojj jedino,ON,zna da,,pliva,,i,,Snalazi SE.I SA I BEZ FANTOMAŠA,KOJE,,ON BAŠ ETO ,NEDA,,DOK MU NA ULICAMA,,ŠETAJU,, ,,NEKI TAMO NEMRSOMUDEĆI,,UZURPATORI,, NJEGOVIH,, deMONkratskih,,reformi,,i,,platformi,,dok,Latifundije,širi ,,šakom,,i,pečatom,,iz našeg RADOM ZARAĐENOG ,,ĆUPA, A NE NA POLITIČKIM,,MANIFESTIMA,,GDE SE ,,BAŠ,,DOKAZIVAO, I ,,DOKAZUJE,,,SREĆOM, ,OPET.

  4. ljudi treba da trazimo medjunarodnu arbitrazu i da neka treca strana prebroji glasove, ovo samo dalje vodi u sukob, jer nijedna strana nece da popusti!

  5. ali, ako odete u Ogulin, ce da platite veliku cenu.
    Ovo kazem JA, Aca Vucic – Tomislacv Nikolic I Seselj me podrzavaju!

  6. Ti studenti sve narkomani, da se Pucousti pita, sve bi to pod lopatu.

  7. Ko misli na Srbiju ne sme dozvoliti da dodje do nemira i sukoba medju narodom.

  8. Samo ti ignorisi glupave i naivne studente. Nazivaj buducnost ove drzave olosom, huliganima, placenicima. Neces ti jos dugo biti ovde…

  9. Njegov je softver,koji je sve tuđe glasove, njemu knjiži!

  10. Dijagnoza, total psiho dodjavola, terapija kopito ili metla sa vlasti, zeljeno odrediste zatvorska psihijatrija…preporuceno vreme ODMAH, nacin PROTESTI.

  11. Одбрана одурним лажима Александра Вучића од истине, не само преко ТВ Пинк која као да је његова приватна телевизије, сатима га прати да лаже, већ га прате и све остале телевизије. И штампане медије прате његове лажи, осим једног јединог дневног листа за који ја знам – а то је Danas. Ево сада прочитах да је гостовао да булазни на још једну њему у служби телeвизију – Happy. Мало је паментних који су знали када је СНС добила власт, да ће Вучић кад-тад да покаже свој зао карактер, али нико није могао да каже до ког нивоа изопачености свести ће то да демонстрира. Тај ће ићи до краја. Јер осим свог лудог Ега тај више не види ништа друго. А Србија није мала да неко не примећује нити људе нити територију. Све је стало у зенице његових очију, које обавештавају његово егоистично срце. Надам се да ово гледају и слушају психијатри и психолози. Па зашто ћуте, што не пошаљу дежурну службу?! Ако га не нађу на кућну адресу нека иду у Пинк телевизију, тамо је он и прича ли прича да би га слушале луде главе.

  12. Nasilje nad pameti ili silovanje mozga, e pa nema dalje bas bas si preterao sa tom ludjackom marljivoscu i strascu kojom sve vredno gazis i unistavas…cista djavolja rabora cisto djavoljeg sluge…nije tebi lako, zelja ti je da nas unistis a da ti pri tome pljeskamo i imamo razumevanje i ljubav…Boze sacuvaj nas tebe marljivog sluge najcrnjeg zla !

  13. Prema poslednjim vestima N1, Vučićeva bolesna opsednutost da ga društvena elita ne podržava je upotpunjena suludim zahtevom da svi naučni radnici moraju da traže odobrenje ministarstva odbrane kako bi nastavili svoja istraživanja. Čudovišna radikalsko-espeesovska logika da moraju kontrolisati svaki segment društva se graniči sa ozbiljnim psihijatrijskim problemima. Oni se u svojoj uredbi pozivaju na "odbranu zemlje" a upravo su SPS i SNS upropastili sve čega su se dohvatili. Ono malo samostalnosti što je ostalo – nauka u medjunarodnim okvirima je sada došlo na red da se uništi. A za to vreme ministri odbrane poput Gašića i ovog bivšeg vozača Tabakovićke rade "doktorate" na Megatrendu i Fabusu. A taj Fabus je osnovala upravo DB preko svojeg dugogodišnjeg saradnika Andrejevića, bivšeg direktora Novosadskog sajma, kako bi udomila svoje kadrove i obezbedila besplatne diplome svojim neškolovanim kadrovima.

  14. Лево Н.Мацура,десно М.Гојковић,а у седини – аца-гебелс!

  15. Tekovina novih dana, botovski smrad osetan i na danasovim komentarima…ajmo lencine, citajte komentare dizite posrnulog vodju…koji ljudi, kostaju sendvic i lazno obecanje, spremnost na ponizenje plus se podrazumeva

  16. Paradoksalno, Aleksandra Vučića na kraju će uništiti Aleksandar Vučić. Toliko laži, malicioznosti, jeda, mržnje i patološke želje da bude voljen od svih, zaista će ga na kraju urušiti. Ali to me baš briga, meni je mnogo važnije što mene lično svojim bivstvovanjem pre svega, a zatim i svim ostalim navedenim osobinama, konstantno i sistematski uništava kao ljudsko biće. To možda čak ni Miloševiću nije pošlo za rukom. Više nijedan segment života ne može da nas obraduje dok ovaj zli čovek svaki dan demonstrira ono što jedino ume – zlo i raskol među ljudima. A obaška što je devalvirao sve što postoji u zemlji, i lekare, i policiju, i vojsku, i javni sektor i privatni sektor i sve gde je stavio šapu, a nema gde nije. A šta je ustvari najgore? Otići će on, sam će sebe "pojesti" (bar se nadam), ali svi ovi koji ga svesno podržavaju u ovom krstaški suludom poduhvatu, cela armija botova, ministri, saradnici.. svi oni će da ga napuste bez da iko odgovara za genocid nad "svojim narodom" (pri čemu bi najradije zarđalom kašikom po grlu presudili svima onima koje ne smatraju "svojima"). Stabilnost? Diktatura? Priučeni spin doktore, smiri živce dok još možeš sebi da pomogneš. Nas si već potpuno uništio. Ili se bar tome nadaj..

  17. Ne vidim razloga da se remeti mir u Srbiji.Podnesi ostavku i pusti mlade i stručne da rade.Veoma jednostavno.

  18. Nemojte tako ljudi, Marić je respektabilni sagovornik koji ne podnosi da ga neko drugi laže. Osim za pare ili neku sinekuru drugu sve u jednom cugu.

Ostavite komentar


Politika

Utvrditi kako je preminuo odbornik Dejan Manojlović: Opozicija Topole traži hitnu sednicu na kojoj bi se razjasnila smrt njihovog kolege 7

Utvrditi kako je preminuo odbornik Dejan Manojlović: Opozicija Topole traži hitnu sednicu na kojoj bi se razjasnila smrt njihovog kolege

Danas je 18 odbornika opozicije u Topoli potpisalo i predalo Zahtev za Vanrednu sednicu skupštine Topola sa samo jednom tačkom Dnevnog reda - Utvrđivanje okolnosti koje su 14. septembra dovele do nasilne smrti odbornika Dejana Manojlovića Žikinog i uloga narodnog poslanika Dragana Jovanovića u događajima koji su predhodili i koji su se dogodili nakon njegove smrti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.