Vučić: Mnoge primedbe iz izveštaja EU mogu da se isprave, ima tačnih, ali i političkih

Ostavite komentar


  1. Verujem da se velika vecina gradjana slaze da vecih gresaka nije bilo u proteklom periodu.

    1. Naravno, svi oni sa sendvicem u rukama uopste ne sumnjaju u to. Problem je sto je to daleko od vecine.

  2. Mnoge primedbe su neosnovane na primer ona o navodnoj policijskoj brutalnosti.

  3. Ovaj bot oduvek i bez prestanka laze i vara.
    Cak i kada ga niko nista ne pita.
    Takav zaoInaopak je napravljen.

    1. Jel botovi imaju pravo glasa i da pisu i ucestvuju u drustvenom zivotu zemlje,rekao bih da imaju.

  4. Zbog izvrtanja istine,svaka učiteljica bi mu napsala u vežbanku:“Promašio si temu!“-„Zagrej stolicu!“

  5. Šta je radio, i gde ode onaj helikopter? Na ovo nam duguje odgovor – neko od uvaženih psihijatara,ili psihologa bar.

  6. Promešalo mu malo klikere. Ovo je tek mala pokazna vežba. Da li će doći do ozbiljnih manevarskih pokreta. Sumnjam? Malkice zveckanja da se javnost uveri da niko nije „bezgrešan“, a taj „bezgrešan“ dobio nove zadatke od multuinacionalnog kapitala i njegove politike. I „opozicija“ dobila nove zadatke. Tek će da nam ispadaju oči i otpadati uši od davljernja i gušenja „napredno-opozicionom“ budućnošću.

  7. Da li vidite koliki je stepen detoniranja lazi ovog coveka bez ikakvih pozitivnih ljudskih svojstava ? Pazite kakav sibicarski manevar na pitanje apsolutne okupacije svih medija u drzavi: „Govoreći o medijskoj situaciji, Vučić je ustvrdio da se istog trenutka reaguje na pretnje i uvrede upućene novinarima i da u Srbiji nema ubistva i ranjavanja novinara.“ da li normalan judski um moze da podnese ovoliku kolicinu pokvarenosti i beskrupuloznih lazi ?!

  8. u Sloveniji se sprema ukidanje dodatnog osiguranja, da bi se uskladili sa evropskim standardima kaže:

    ovde plaćamo zdravstveno osiguranje, a onda nas lekari iz javnog sektora usmeravaju u privatne ordinacije, gde nam naplaćuju punu cenu usluge, a ne izdaju fiskalni račun i ako imaju precizne cenovnike, poput onih u pekari. Ovako se u EU ne ide, moraju da se usklade zakoni, mora lekar da se opredeli između javnog i privatnog sektora i lekarska grešaka mora postati dokaziva i naplativa. Kada imamo lekara koji neće skrivati broj novoinficiranih, a potom se kriti iza informatičara, tada ćemo imati uređenu državu.
    Kada imamo političara kome jedina briga neće biti održavanje fudbalskih utakmica, izgradnja Nacionalnog stadiona, bacanje novca na naorožanje, donacije crkvi umesto bolnicama, tada čemo postati uređena država.
    Dok se tvrdi da novinari ugroženi nisu, a novinaru zapalili kuću, do tada ćemo znati da je na vlasti hajdučija.

  9. EU ga ne voli,zna on to,a ipak žrtvuje budućnost Srbije,mamin narcisoidni agresivac!

  10. Čitaj Ustav predsedniče. To što radiš je uzurpacija vlasti, jer je izvan tvojih ustavnih nadležnosti.

  11. Samo ti da odeš i više neće biti negativnih izveštaja EU. Eto, uradi to zarad Srbije, ako je toliko voliš. I sve ovo si ti napravio i ti si krivac za sve. I za to ćeš jednog dana odgovarati. Budi siguran.

Ostavite komentar


Politika

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju 8

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju

Skupština Srbije usvojila je danas Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, za koju je premijer Miloš Vučević rekao da je "osnov političke borbe za opstanak Srba na ovim prostorima".

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.