Vučić mnogo priča i mnogo kapitulira: Sagovornici Danasa o izjavi predsednika da nije ni Milošević ni Tadić ni Koštunica

Ostavite komentar


  1. Svi ovi sagovornici nisu pomogli Srbe na KiM ni za zrno pasulja, posebno Korać i ovaj cirkuzant Milivojević.

  2. Pa eto nek bude tako, ali zato Milošević, Tadić i Koštunica nisu kapitulirali.

  3. I opet pisete i pričate o Vucicu, znate li vi nesto drugo da napišete. Stvarno ste preterali.

  4. Sve je to istina. Nije ni jedan od njih. Niko od njih nije mrzeo sopstveni narod koliko ga on sam mrezi.
    Niko nije svoj narod lagao koliko ga on laze.
    Niko nije jeftinije prodao sopstvenu teritoriju I sopstveni narod kao on.
    Niko…

  5. Jadno! Milivojević i njegova ekipa ne mogu da prebole što se Vučić setio junaka sa Košara, od kojih su oni okretali glavu i gledali da se što pre zaborave! Sada su pomislili da bi mogli politički da profitiraju na toj temi, pa se setili rodoljublja!

  6. Pa, znaju građani vrlo dobro ko je zaslužan za granični prelaz između Srbije i Srbije, ko je pobegao u inostranstvo i ćutao, dok su albanski teroristi proglašavali nezavisnost, ko nas je uvukao u rat, ko se stideo heroja sa Košara- sigurno ne Vučić, već pomenuta trojica političara, kao i neki od vaših sagovornika!

  7. Vucic je kao muva zunzara kad uleti u sobu – udara po zidovima, a smir se tek kad je neko utepa muvopicom.

  8. Ma on je mnogo ispod Tadica i Kostunice, a sa Miloševićeve je zakup na KiM, manipulator gadni

  9. Cvetke/ Ništa Vučić nije uradio za Kosovo. Služi mu samo za održavanje na vlasti. A pare su naše narodne.

  10. Šta više reći? Čovek je priznao de facto i de jure tvz. Rep. Kosovo, sve ostalo je laž!

  11. Zašto objavljujete ove sintetičke botovske komentare. Imaju sav mogući prostor za svoje orgijanje i u tom prostoru nema mesta ni za koga ko misli drugacije od njih. Neka i oni osete ignorisanje.

  12. Ako te cuje Alek nema vise tezge na Akademiju za mlade lidere, pitaj Dragoljuba iz teksta.

  13. Даклем како вас само Вучко сређује, мота вас ко Панта питу….

  14. Nije on ni Tadic ni Kostunica ni Milosevic. On je sibicar, manipulator, prevarant. On je sramota srpskog naroda i ljudskog roda. Kako samo moze u ogledalu da se pogleda.

  15. Vučić brani nas narod zadnjih 30 godina malo sa Jovanom malo sa milomirom malo sa djv malo iz stana od dva ara u koji se uselio dok se činilo na košarama efekti njegove borbe ibrige potrošeno mnogo traktorskih guma goriva i maziva ako počne da pominje moju sumadiju ja mjenjam ulje na fergusonu

  16. @Dejan Da je Vucic najgori vladar Srbije, ne bi imao sa druge strane najvecu podrsku u istoriji.

  17. @Slaviša Pa nije ni Vucic kapitulirao, ali ti zelis da ga predstavis kao izdajnika.

  18. @Bili Piton Nije Vucic blefer, ali jeste bio Tadic koji nas je prevario pricom da je ekonomska kriza nasa velika sansa.

  19. Ako mislite o Miloševiću grešite ,ali ako govorite o neobaveštenom Koštunici ili o manekenu Tadiću, to je druga priča , nikada nisi bili moji predsednici, i za njih je samo đubrište istorije kao i za celu našu opoziciju i one koji ih podržavaju.

  20. Сад је на Косову фрка и паника. Еј бре, на њих ће да крену вулин,вучевић и бата сантос. Не зна се ко је стручнији, образованији и сиромашнији. Србија до Драгаша.

  21. Niko od sagovornika da kaze da je povlacenje administrativne linije najveci gubitnicki potez Srbije. Tu liniju su povukli Tadic i njegove demokrate.

  22. Видим у коментарима неке који се љуте јер “ опет пишете о Вучићу “ Не желим да вређам, искрено и заиста, али чуваре лика и дела Александра Вучића сматрам особама под дубоком хипнозом. Уствари, можда и јесу јер је познато да постоје веома сугестбилне особе којима , када се понови нека тврдања три – четири пута , они слепо верују у ту сугестију. Можда би о томе више говорили стручни психолози ако би имали храбрости и ако би било слободних медија. Да будем искрен, 2012 год. у почетку његове владавине и мене је прееварио.

  23. Kostunica nije sigurno, on je bio i ostao gospodin predsednik Srbije. Moralan covek koji je sjvatio da sam ne moze protiv istih politicara kojima je jedino sopstvena korist bitna. I dalje zivi u ustom stanu, bez buke i obezbedjenja. Jedini Srbin koji je bio predsednik Srbije i borio se za njene interese, a ne sopstvene.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.