Vučić: Moj brat se nije čuo sa vlasnikom Jovanjice, udaraju na moju porodicu

Ostavite komentar


  1. Kakav lažžžooov. Cela Pazova Ti je viđala brata i ne samo njega a Ti lažeš. Gde ti je ministar slina koji je rekao da će da da ostavku ako se utvrdi da je njegov ćalac imao bilo kakve veze sa Tošom iz GIM-a. Pa sa kim je putovao kod arapa. Možda je to bila ljubavna afera koju Neša neće da prizna ili nešto drugo. Kakvi loši glumci pred nepismnom i neobrazovanom publikom.

    1. Ma nije to bio Andrej, nego mu je neko zaposeo telo, kao što mu je onomad ukrao ličnu kartu.

    2. I ovde ce kao i u slucaju „falsifikovanja“ Andrejeve licne karte neki sud da „utvrdi“ da je neko u listu poziva sa telefona „Jovanjica“ predvodnika „neko vesto umetnuo popozivni broj Andrejevog mobilnog“.

  2. Ma Andrej ne bi ni mrava zgazio. Pa on nije znao ni da „Jovanjica“ postoji a samim tim ne zna ni vlasnika. Jedino ako mu Julin nije pričao kako je na tom imanju uništavao ambroziju. Jer je ambrozija pretila da uništi zasade marihuane.

  3. Kada mi je otet deo penzije, to je bio udar na moju porodicu, Kada sam vredno radila, radjala i podizala decu pa me onda stigla hiper inflacija, to je bio udar na moju porodicu. Kada se ratovalo sa celim svetom, to ie bio udar na moju porodicu. Kada gledam siromastvo oko sebe i u svojoj kuci, a kazu mi da zivim nikad bolje i to je udar na moju porodicu . Moja je porodica zrno soli u moru ovakvih porodica, beznacajna, nezasticena, pustena da se lomata u ovom vremenu dok zivi, A napadnuti smo svaki dan, gondolama, fontanama, jelkama, mostovima na travi, stadionima, gradovima na vodi za elitu, preskupim autoputevima i otvaranjima svaka dva kilometra sa prigodnim cirkusom, prodajom zemlje u bescenje, subvencijama za svetske spekulante, urusenim zdravstvom nasiljem na ulici i u skolama, bahatoscu, do sada nevidjenim populizmom i oduzetom nadom.

    1. Poštovanje za vas gospođo Zora, sve ste divno rekli, samo da nas je takvih više koji misle svojom glavom.

    2. Svaka cast na komentaru. Opisali ste sve sto je trebalo, i moja porodica je samo jedna u moru na koje se udara.

  4. A zašto se vodili vlasnika Jovanjice u Rusiju pre dve godine? Bio je član naše privredne delegacije.

    1. Ono kada sediš sam u sobi i vrištiš od smeha čitajući komentar. Hvala za veselo veče.

  5. Izvinite predsedniče biće da Putin zna istoriju za razliku od Vas, ili ima dobrog i istorijski obrazovanog savetnika. Tom puškom je kralj Milan pokušao samoubistvo u Beču posle izgnastva iz Srbije. Na sreću nije mu uspelo. Ne bih da budem maliciozan i tražim skrivenu simboliku u poklonu već žekim samo da Vas obavestim o sudbini poklona. Sami tvrdite da je ruska država pušku kupila baš za Vas. Razmislite još jednom.

    1. Naročito ako uzmemo u obzir da ovo nije puška na nekoj naslovnoj strani, nego je to, iako istorijska, ipak prava puška, vrlo verovatno restaurirana, dakle ispravna i upotrebljiva!

  6. Za „neverne Tome“, treba da se sete one narodne „Gde ima dima ima i vatre… “
    Vucko, ne bi ti dirali porodicu da su cvecke, a ne da nisu cvecke, nego su …kako vreme prolazi, ne gine im robija.

  7. Toliko me bes uhvati kada te slucajno vidim na tv-u, da cu morati da ispovedim koliko sam ispunjen prezirom prema tebi…nikad ovako nisam prezirao u zivotu, strasno!

  8. Koliko sam razumeo, zato što ti je brat, može da radi šta mu padne na pamet i niko ne sme ništa da mu kaže, jer bi to bio, o užasa, nasrtaj na porodicu?

  9. Pogledaj dom svoj, andjele
    i skini paucinu s’ ociju
    videces prizore potresne
    videces nesrecne i bolesne
    videces cemer, smrt i jad

    Pogledaj stado, andjele
    sve samo bogalji i prosjaci
    slepi tumaraju u gomili
    svima su kicmu polomili
    od tebe ocekuju spas

    Pogledaj bagru, andjele
    njihova dusa je prokleta
    svima su stavili amove
    sebi sagradili hramove
    ruke im ogrezle u krv

    Andjele, andjele, andjele
    ruke im ogrezle u krv

    Podigni mac svoj, andjele
    seti se krstaskih ratova
    seti se preklanih vratova
    kad dodjes Bogu na istinu
    nek’ ti u dusi vlada mir

    Uslisi molitve, andjele
    dabogda pocrkali dusmani
    pa budi andjeo osvete
    neka na svojoj kozi osete
    sta znaci beda, strah, i bol

    Andjele, andjele, andjele
    sta znaci beda, strah, i bol

    Andjele, andjele, andjele
    videces cemer, smrt i jad

  10. Vučiću, neka tužilac ispita navode Aleksića da je Koluvija pri hapšenju zvao tvog brata, pa u zatvor ili Aleksić ili tvoj brat. Ipak, tebi je u interesu da i ovog puta tužilaštvo ćuti.

  11. Druškane, sve i da je tvoje kukanje o „udaru na porodicu“ istina, „tvoja porodica“ već sedam godina udara po nama, pa red bi bilo da bar malo uzvratimo.

  12. Tvoj brat nije samo porodica, on je partijski funkcioner i finansijer. Niko ne dira tvoju porodicu zaista.

  13. Polako Vučići, tvoj kriminalni klan će doći na red da odgovara pred pravosuđem Slobodne Srbije.

  14. Nije ni Branko Stefanovic zaposlen u GIM rece Vucic pa na kraju biou delegaci u Arabiji .Vucicu izgubio si kompas neznas de udaras vise.

  15. „Uu Račku 1999. godine radilo o „fabrikovanom zločinu gde je sve falsifikovao svetski hohštapler i prevarant Vilijam Voker“, rece i osta ziv.
    Ja da pitam: A koji Vilijam Voker je vlasnik firme sa kojom je danas potpisan ugovor o izgradnji „Moravskog koridora“. To se svaki drugi Amer zove Vilijam Voker?

  16. Odgovarajući na pitanja novinara posle otvaranja početka radova na izgradnji autoputa od Šapca do Rume, …
    naš predsednik je ZAČUĐENO GLEDAO KARTU TRASE, ŠID-LOZNICA, KOJA IMA, KAKO I TREBA, PRAVAC JUGOZAPAD-SEVEROISTOK, A, NE, KONTRA, KAO NA KARTI, KADA JE OBJAŠNJAVAO „KUDA SVE IDE BRZI PUT“, PRE NEKI DAN!!!
    Manjak znanja iz geografije, izgleda!!!
    „Je li to moguće“!?
    Pozdrav iz Banata!

  17. A ko udara na porodice u Savamali? Porodice u Bristolu? Porodicu novinara kome je kuća zapaljena? Sve porodice čija egzistencija zavisi od ucena i pritisaka? Ili na porodicu uzbunjivača iz Krušika? Ko proizvodi aferu za aferom? I tako redom… Ne skreći sa teme nego objasni kako firma koju dežava subvencioniše gaji marihuanu na 12 hektara nadomak Beograda?

  18. „udaraju na moju porodicu“

    Zanimljivo kako nisu udarali na Koštunicinu porodicu, na Đinđićevu porodicu, na Tadićevu porodicu, na Dačićevu porodicu… Jedine dve porodice na koje se „udaralo“ su Miloševićeva i Vučićeva? Pitam se zašto? Da nije, možda, zato što je imalo zbog čega da se udara?

  19. Pa šta onda? I ti udaraš na sve i svakoga, u 90 odsto slučajeva bez ikakvih dokaza. Toliko laju sve eseneslije protiv Đilasa a niko nema hrabrosti da ga uhapsi. Hapsite ga bre, što se mene tiče, već jednom ili i on ima u svojoj fijoci previše dokaza protiv bratije Vučić pa zato se sve završava na verbanom blaćenju?

  20. Sutrasnja objava-NEBOJSA STEFANOVIC;Moj otac nema nikakve veze sa GIM I prodajom oruzja,UDARAJU NA MOJU PORODICU…

  21. Pa gde bas pusku da mu pokloni Putin? Ona iz NIN-a ga je debelo potresla a u Putinovoj ne vidi nikakvu simboliku.

  22. „To ću da ponavljam svakog dana pa da vidim ko će da nas osudi“, rekao je predsednik Srbije.
    Jednina kad pokazuje zube, mnozina kada dodje na naplatu kezenje. Toliko o „hrabrom coveku,mangupu sa vrelog beogradskog asfalta“.

  23. jaooooj, jadničak, svi ga napadaju jer ga mrze zato što je mnogo lep i pametan, a tek pošten …

  24. Boli kad se radi o tvojoj porodici, aneki Dan prozivas Mamu uzbunjivaca iz Krusika.Branis direktora Milovanovica koga tuzi porodica poginulog radnika,branisJutku.

  25. Nema potrebe da se daje intervju,…

    Nek objasne obojica u muriji ko je koga zvao i sta vec…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.