Vučić na Bledu: EU da pokaže poštovanje prema srpskom narodu

Ostavite komentar


  1. „…Vučić na Bledu: EU da pokaže poštovanje prema srpskom narodu….“ Je’li? A sto bi to radila EU kad to ne radi ni (malo)gradjanska opozicija tog istog naroda?

  2. Gospodine predsedniče srpski narod je izgubio i autorite i postovanje od kada ste vi dosli na vlast i poceli da nas satanizujete.nemoze mi vise iz srbije nego u bix za sve smo nepozeljni.sankcije su nam uvedene samo niko od vas to da objavi

    1. Srbija se guši u blatu, prašini i smradu, nije nam za to kriva ni EU, ni Amerika, ni Rusija, ni Kina. To je slika neprekinutog kontinuiteta vlasti u Srbiji.

  3. Ovo je pravi fenomen da neko može da izjavi toliko kontradiktornih stvari, i da nema ni trunke uverenja u bilo šta osim pobede na izborima i još uvek, ne samo da postoji, već odlučuje o sudbini cele države

  4. Jedna stvar je da li neko podrzava nas put ka EU ili ne ali svi moraju da nas postuju.

    1. Zašto da te poštuju?Šta si to dobro uradio za poslednjih 30 godina pa da te poštuju, samo nabroj.Naravno ne ti lično, valjda ti je jasno na šta mislim.

    1. A kako bi bilo da taj narod pokaže malo više poštovanja prema sopstvenom predsedniku??!!

  5. Srbija nece odustati od evropskog puta, al predsednik Vucici nije bas zadovoljan zalaganjem EU da pomogne nasoj zemlji.

    1. On svoj narod poštuje, zato i sve ovo radi za njega, na posletku, ne bi njegova stranak dobila skoro dva miliona glasova na proteklim izborima.

  6. Dovoljno je da tebe vide i čuju pa da zaključe da Srbiji nije mesto u Evropi.Ili možda još nisu videli tvoj skupi sako?! Ponesi ga da ga vidi Tramp. Pomisliće vidi budale šta je kupio!

  7. Nihova kolonijalna svest im ne dozvoljava da je realno očekivanje poštovanje kako je vidi Vučić.Oni još nisu u stanju da budu u tim vodama.

Ostavite komentar


Politika

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno 10

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno

Nakon što je britanska poslanica Ališa Kerns izrazila "zaprepašćenje" zbog upozorenja EU Prištini da bi zbog otvaranja mosta na Ibru mogle da uslede nove sankcije za Kosovo, uz smatrajući to nepravednim, reagovala je Ambasada Srbije u Londonu poručujući da je jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno, zbog čega se o tom pitanju mora razgovarati u okviru dijaloga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.