Vučić na Forumu „Pojas i put“ drži govor

Ostavite komentar


  1. Bar je pored Putina, ne kao u Parizu pored orkestra, ili su ga ubacili u post produkciju

      1. Predsednik jake Srbije je u posetu dosao u farmericama, kao da je otisao na pijacu, Putinu cestitao Uskrs na Veliki petak, prekrsivsi protokol jer se ulizivacki obratio na ruskom, umesto na svom jeziku uz prevodioca kako protokol prilikom susreta na ovakvom nivou nalaze. Cirkuzant koji sramoti drzavu.

  2. Zalutao kreten medju ljude.Mars na Kalenica pijacu i zakupi sto da prodajes krompir.Sprdjo jedna !!!

      1. Ej kakvi argumenti normalnom trebaju jos?!Presegnik male unistene zemlje gura se gde mu mesto nije?!A da micemo njima prodati sta?!Maglu jeli?!

    1. Treba da nastavimo pokusavati da narodu objasnjavamo da je crno i kad je belo. Tako ce i oni shvatiti ko smo i sta stvarno zelimo.

  3. Kina vodi principijelnu politiku, uvažava i poštuje i male zemlje i uspešno se odupire svetskim moćnicima.

    1. Vidi, vidi, a ja, sto mu gromova, sve do sada mislio da je i Kina među svetskim moćnicima!? Bar tako slušam poodavna. Je l’ tako Iva?

  4. Nemačka tv ZDF je donela katastrofalno loš izveštaj o uticaju Kine na Crnu Goru i Srbiju:“Robovlasnički odnos!“

    1. I sta je tu pogresno. Naravno kad rasproda sve bicemo jeftina radna snaga u svojoj rodjenoj zemlji.

  5. O čemu? Djilasu, Jeremiću…? Sta taj može smisleno da izgovori pošto pamerno sigurno ne može.

  6. Po onome što se vidi samo sa slike bez analize dokumenata, Francuska i Nemačka su vodile glupu i kratkovidu politiku, to će im se debelo obiti o glavu, to je i kraj prisustva SAD u ovom regionu kompletno, kad ništa nepraviš nego samo rušiš teško da će išta ostati, politika Demokrata iz SAD i sebičnih egoističnih intresa se obija Americi o glavu , i to je tek početak , dok Tramp mora da vadi vruće krompire iz vatre, realno će dovesti do cunamija u diplomatskim predstavništvima SADa širom Evrope i MIPu SADa od zaostavštine Obame, Buša, Klintonovih, Šoroševog uticaja, i unutrašnje pete kolone ( kako je krstiše deep state).

    1. Napisao si ovaj komentar direktno iz bunkera komunoradikala pa ti pritom malo više suflirali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.