Vučić na mitingu SNS u Pirotu: Nećemo napadati porodice političkih protivnika, želimo pristojnu Srbiju

Ostavite komentar


  1. Ja bih vas molio da napadate porodice protivnika ako ih uhvatite da, kao Vucicev sin, sede sa huliganima i banditima. Nema veze ko je, bitno je da se zna! To sto ce oni posle da negirau i lazu, to je nebitno ako su dokazi, poput onih za Danila, nepobitni.

  2. Ovom čoveku više niko u Srbiji ne veruje. Sve što govori, uradi suprotno. Badava laži sa svih okupiranih nacionalnih medija. On je bolestan, i zaslužuje lečenje.

  3. Zasti se protiv Djulasa nikad nije podigla optuzba za inolike milione evra a juce vidumo koliku kucerinu i koliko stanova ima Kismajac koji je na kraju i id drzave dobio obestecenje.

  4. SVE VIDE, SAMO SEBE NE VIDE!

    Brnabić i Vučić bolje je da gledaju svoja posta, kako da izvuku zemlju iz bede koju joj priuštivaju od 2012. godine na ovamo. Oni vide sve najbolje najveće plate i penzije u regionu, a po nekad vide tako i u Evropi, a nije tako ili ih laži vlastiti oči ili se lažu sami sebe. Opoziciju dobro bi bilo da je ostave na miru. Odakle znaju kako će opozicija da vodi zemlju, a daleko su od vlasti više od deset godina. Umesto da gledaju svoja posla, aktuelni vlastodršci buncaju šta će biti kada će biti da Đilas i kamarati dođu na vlasti, da isteraju bedu, gladi i jadi iz zemlje, da ne gladuje i žeđuje 25% stanovništva, kao što je sada, a oni to ne vide.

  5. Problem je što im više niko ne veruje. Kažu neće vređati porodice opozicije, a onda izvuče Mikijevog tasta iz rukava. Mnogo su se uspaničili, histerišu i ponavljaju istu mantri 10 godina, ali dalje ne ide. Činjenica je da su se uplašili samo za sebe (Vučić, Brnabić, Vučević, Krkobabić…..do poslednjeg naslednika), a ne za narod koji su uterali u kad i bedu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.