Vučić na otvaranju nove deonice: Ovaj most i put su fatamorgana

Ostavite komentar


    1. Puknite od muke, i nemojte da se vozite auto-putem,nego ibarskom,kad ste već tako zavidni.

      1. Zaista ljubišga ponekad pomislim da sam navr’vođa kroz tebe šalje svoje srdžbene odgovore kad ga ophrva napad psihe a tabletice ne pomažu.

  1. Labudova pesma, Vučiću, i Amerika i Nemačka, pa čak i Rusija su počele da ti okreću leđa, još samo da ovaj besmisleni narod shvati kako je tvoje prošlo pa da te po zasluzi utamniči.

  2. Da li nekome od novinara i iz opozicije, ili samo meni, pada na pamet da priupita predsednika kako je moguće da sve te ogromne investicije budu bez raspisanog tendera. Da zatraže sve te ugovore na uvid kako bi se više nego jasno videlo da je u pitanju pljačka veka (ogromna razlika između cene km koju mi plaćamo i npr Makedonija), zaodenuta u oblande zvane auto put. I najzad da priupita vlast koliko narednih generacija treba da stegnu kajš kako bi se otplatili ovi silni dugovi. Ovi auto putevi će, siguran sam, deo vrhuške oterati u bajbok.

    1. Oni tek sada našim parama otplaćuju dugove za promašene i opljačkane državne kredite svog tatka miloševića i njegovog tatka tite i tako sve do 2040.godine. Mislite o tome srblji kad vam ova vlasna bulumenta danas glagolji o srpstvu i uspeštvu zarad nekakvih izbora.

  3. Eto je ta dogovorena zabrana funkcionerske kampanje. On i Zorana Mihajlovic ce svaki ali svaki dan sledeca tri meseca imati nesto da otvore zatvore prisustvuju sastaju potpisuju sporazume putuju ili da izjavljuju kojekakve nebuloze po svim medijima i takozvanim medijima. Secate li se kako je nedavno aktuelni zavristao kao damnjanov zelenko : „oni meni hoce da zabrane da radim 45 dana ?!“ Jer njegovo radno mesto je u novinama pred mikrofonima i na tzv tv stanicama. I tako eto zivimo nase zivote na tabletama za zeludac i zivce.

  4. Samo pre 15-20 godina da je neko pricao da ce ovo da se izgradi,uradi u Srbiji nebi vam niko verovao ali kao sto smo svedoci ostvarilo se.

Ostavite komentar


Politika

Turneja Tamare Vučić po afričkim zemljama podseća na model po kojem je nedavno Olena Zelenska posetila Srbiju 10

Turneja Tamare Vučić po afričkim zemljama podseća na model po kojem je nedavno Olena Zelenska posetila Srbiju

"Prilično je neobična turneja supruge predsednika Republike Srbije, Tamare Vučić po afričkim zemljama. Tim pre ako te zemlje namerava da poseti predsednik Srbije na jesen. Još je neobičnija kombinacija da se tu našlo mesta i za jednog ministra dobro poznatog profila, Nenada Popovića. Moram da priznam da se ne mogu setiti takvog presedana u diplomatskim analima" , kaže za Danas Srećko Đukić, član Foruma za međunarodne odnose.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.