Vučić na Pinku o Majiću: Oslobodio „gnjilansku grupu“, nikada SMS za bolesnu decu nije poslao

Ostavite komentar


  1. Gluposti! Ako ih je oslobodio bez osnova treba u zatvor! Znaci nije! Drugo : zasto lecimo decu uopste putem sms? Trece: otkud ti znas da nikada nije poslao poruku???

  2. Ponovo se Aleksandar Vucic bavi ogovaranjem sto ne bi trebao jer je valjda predsednik svih gradjana .Gospodin Majic koji zeli uredjenu pravnu drzavu Srbiju ,zasluzuje samo pohvale.Srbiji su potrebni ljudi kao sto je gospodin Majic.

  3. Ajde Presednice u TV duel na nacionalnim frekfencijama napr. Pink da covek Majic moze da Vam odgovori, a mozda vVam postavi i neko pitanje pa da Vi njemu odgovorite. A ne samo Vi vodite monolog ugovarate, optužujete a niko nemoze da Vam odgovori, a te optužbe su obično neosnovane. Jel sefeAV postoji li tehnicka vlada?

  4. Срамота за једног председника да тако говори о ВЕЛИКОМ Миодрагу Мајућу!

  5. Ti si za prezir i od danas se molim svemiru da nestanes. Duboko verujem da će mi Kosmos uslišiti molitve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.